Bahçeli’den Polis Özel Harekat Başkanlığına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2024 17:42 GÜNCELLEME 15.07.2024 17:43 SİYASET
 Bahçeli’den Polis Özel Harekat Başkanlığına ziyaret
Bahçeli’den Polis Özel Harekat Başkanlığına ziyaret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeniyle Gölbaşı’nda yer Polis Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Bahçeli’yi burada Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ile Polis Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz karşıladı.

51 Şehidin isminin yer aldığı anıta çelenk bırakan Bahçeli, şehitler için dua ettikten sonra bir süre başkanlık binasına yöneldi. Ziyaretinin ardından Bahçeli, polisleri selamladıktan sonra Özel Harekat Başkanlığından ayrıldı.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Hurses 1 ay önce Şikayet Et
    Bahçeli varsa evelallah ülkenin sahibi var demektir. C.hak uzun ömürler versin ayağına taş degdirmesin. Ülkücü gençlik ülkenin garantisidir.bahceli de baş mücahittir.ulkenin bayrağın mukadderat muhafizidir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yaşasin Devlet var olsun Özel Harekat
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet baba resim Varol.Dunya lideri..Adam gibi adam.Reis İle Birlikte Cumhurunuz daim olsun.
    Cevapla
  • Fatih Sultan Han 2 ay önce Şikayet Et
    Mekanın asıl sahibi gelmiş
    Cevapla
  • Fehmi 2 ay önce Şikayet Et
    Polisin sorunlarını dinlemistir sayın Bahçeli çözüm için soru önergeleri yağdırır şimdi sağol Varol reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR