Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2024 21:32 GÜNCELLEME 22.07.2024 21:34 SİYASET
Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti
Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel partisinden istifa etti.

Ersagun Yücel, istifasını şu sözlerle duyurdu:

Kurucu liderimiz Sayın Meral Akşener hanımefendinin daveti üzerine katıldığım, kurulmasında ve gelişmesinde emeklerimiz olan ve Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili olduğum İYİ Parti'den istifa ettiğimi bildirmek isterim. İYİ Parti'nin en zor zamanlarında hiç bir karşılık beklemeden tüm ailemle partiye aktif olarak katkıda bulundum. Bu kararın benim için kolay olmadığını belirtmekle beraber bundan sonra da Büyük Türk Milletine hizmet yolunda var olan değişmez ülkümün başka mecralarda devam etmesi gerektiğine inanıyorum.

Şahsıma siyaset yapma olanağı tanıyan Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu'na teşekkür ederim.

İYİ PARTİ BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ BUGÜN TOPLANMIŞTI

İYİ Parti Başkanlık Divanı, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu başkanlığında toplandı. Dervişoğlu, partinin genel merkez ek binasında yapılan toplantıda, Başkanlık Divanı üyeleriyle bir araya geldi.

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yavuz ağıralioğlu ne demişti...müslümanlar bizim sayemizde chp ye oy verdi...hedef amaç buydu zaten sağ seçmeni soka haydırnak...iyi parti seçmeni artık chp seçmeni olmuştur...sözde milliyetçi seçmen pkk ile ortak olan chp oy vermekte bi behis görmemiştir...
    Cevapla
  • Yakup 1 ay önce Şikayet Et
    Birem birem azalıyor. Tez zamanda biter insaallah
    Cevapla
  • İsmet Atmaca 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten belli bir çizgisi olmayan öylesine bir parti.
    Cevapla
  • MSELİM 1 ay önce Şikayet Et
    bunlar yıllarca mhp içinde çöreklenmiş kripto chp lilerdi kum gitti kaya kaldı
    Cevapla
  • hacı topkır 1 ay önce Şikayet Et
    iyi parti değil esas adı tam tersı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR