AK Parti'ye milletvekili ve belediye başkanları düzeyinde katılım olacak

Son dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ yaptığı açıklamada AK Parti'ye milletvekili ve belediye başkanları düzeyinde katılım olacağını kaydetti.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2024 13:45 GÜNCELLEME 13.08.2024 13:45 SİYASET
AK Parti'ye milletvekili ve belediye başkanları düzeyinde katılım olacak
AK Parti'ye milletvekili ve belediye başkanları düzeyinde katılım olacak

SON DAKİKA: AK Parti yarın 23. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Yıl dönümü programının teması  "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" olarak belirlendi.

Programa ilişkin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklamalarda bulundu. 

AK Parti 23. yaşını kutluyor: Slogan belli olduAK Parti 23. yaşını kutluyor: Slogan belli oldu

AK PARTİ'YE YENİ KATILIMLAR

“Bugüne kadar siyasetin merkezinde bulunduk. Bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz.” diyen  Hamza Dağ, yaptığı açıklamada AK Parti'ye milletvekili ve belediye başkanları düzeyinde katılım olacağını belirtti.

 Dağ, "15 belediye başkanı noktasında katılımlar olacak. 2 milletvekili katılacak. Görüşmeler de sürüyor. Yeni katılımlar olabilir." ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

“Hizmet kervanına destek olmak isteyen herkes, bizimle diyalog içinde oluyor. Biz bu durumda hem parti ilkemizi hem de katılım sağlamak isteyenlerin hukukunu koruyacak şekilde süreç yönetimi yapıyoruz.” diyen Dağ, sürecin tamamlanmasıyla isimlerin açıklandığını anlattı.

Hem ilçe ve belde belediye başkanı hem de milletvekili olan yeni isimlerin partiye katılacağını ifade eden Dağ, “Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşmızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Sayı olarak artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler var.” şeklinde konuştu.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Emeklilerin maaşları biraz daha artmalı.Marketlerin Denetimleri birakilmiş.Koylunun malları tarladan halka gitmeli.Tarladaki ürün devlet almalı. Vatandaşa ucuz satmali.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiyeye hizmet için tek ve doğru adres Cumhur un yanıdır
    Cevapla
  • FATİH 1 ay önce Şikayet Et
    REİS in yanında olmak her zaman şereftir, akıllı olun
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hiç etik değil kesinlikle kim hangi partiden kazandıysa onunla devam etmeli.
    Cevapla
  • Ahmet Can 1 ay önce Şikayet Et
    Aksine gayet normal çünkü yerel seçimlerde partiyi seçmiyorsun başkanı seçiyorsun hangi belediye başkanın belediye işlerini layıkıyla yapacağını düşünüyorsan oyunu ona atıyorsun.
    Cevapla
  • Lazoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Düşük maaşlı Emeklileri mutlu edin yeter. Reis ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR