MHP'den son dakika kavga açıklaması: Türkiye'nin sesini kısma operasyonu

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, TBMM'deki provokasyon için Türkiye'ye operasyon çekildiğini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2024 13:19 GÜNCELLEME 17.08.2024 13:57 SİYASET
MHP'den son dakika kavga açıklaması: Türkiye'nin sesini kısma operasyonu
MHP'den son dakika kavga açıklaması: Türkiye'nin sesini kısma operasyonu

Anadolu Yayıncılar Federasyonunun düzenlediği Anadolu Sohbetleri programına MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir katıldı. TBMM'deki provokasyonu da değerlendiren Özdemir, çarpıcı ifadeler kullandı.

Aralarında Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in de yer aldığı ulusal gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda Özdemir konuşmasında İstikrar vurgusu yaptı.



Özdemir “Türkiye Küresel dünyada buhran ve kaos ortamı varken istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Türkiye kendi iç dinamiklerinde iyi bir yönetim anlayışıyla yoluna devam ederken Küresel dünyada da alternatif yollar inşa etmektedir.  Rusya Ukranya arasındaki tahıl krizinde çözüm bulunması noktasında, İsrail Filistin arasındaki atekesin sağlanma çabası Türkiye’nin gücünü göstermektedir.” İfadelerini kullandı.



GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK

Erken seçim sorularına da yanıt veren Özdemir “ Bizim böyle bir gündemimiz yok. Küresel Buhran ortamı varken Türkiye’nin iç dinamiklerini iyi yönetmesi lazım. Türkiye Cumhur İttifakı ile çok kararlı adımlar atıyor” dedi.
 

TBMM'de Can Atalay oturumunda Ahmet Şık provokasyonu... Milletvekilleri birbirine girdi!TBMM'de Can Atalay oturumunda Ahmet Şık provokasyonu... Milletvekilleri birbirine girdi!


MECLİS’TE YAŞANAN KAVGA: BU TÜRKİYE'NİN SESİNİ KISMA OPERASYONUDUR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan olaylara değinen Özdemir, ''Bir gün önce Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın hitabıyla Türkiye sesini dünyaya duyuruyor bir gün sonra mecliste bu çirkin görüntüler oluyor. Bu Türkiye’nin sesini kısma operasyonudur. Türkiye’nin gündeminin bu şekilde zehirlenmesine gerek yoktu” dedi.



GAZETECİLERE YEŞİL PASAPORT

Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gazetecilere yeşil pasaport çıkarılması hususunda basın camiasının yanında olduğunu kaydetti.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    meclise iyi bir spor salonu gerek..hızını alamayanlar spora..
    Cevapla
  • Rıfkı 2 ay önce Şikayet Et
    Ahmet Şık adlı kişi "Bu devlet katildir, bu devleti yıkıp yerine yenisini kuracağız" diye sosyal medyadan video yayınlıyor, tık yok... Niye ? Çünkü herif "milletvekili"... Bu lafı sade bir vatandaş söylese hayatı kayar... Böyle hukuk sistemi olmaz, aşağıdan yukarıya bu çifte standardı kınıyorum...
    Cevapla
  • YALÇIN 2 ay önce Şikayet Et
    Pkk terör örgütüne destek veren savunan kim varsa vatandaşlıkdan çıkartın yeter bu ruhsuz inançsız soytarıları mecliste orda burda kahraman yapmayın
    Cevapla
  • Ercan 2 ay önce Şikayet Et
    Millet vekili olmak her suçu işlemek ve her şekilde vatan hainliginidemi gerektiriyor. Anayasa kanununda bunun yeri nedir
    Cevapla
  • bülent 2 ay önce Şikayet Et
    türkiyenin önünü kesme ve bölüp parçalamak için herkesi herşeyi kullanmak için projeler planlar yapacak abd 7/24 uyanık olacağız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR