Cumhurbaşkanı Erdoğan emri verdi! Yeni süreç başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre sürecinde herkesin sahada olmasını isteyerek “Sahaya inin, çok çalışın. Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2024 07:22 GÜNCELLEME 05.09.2024 09:34 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan emri verdi! Yeni süreç başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan emri verdi! Yeni süreç başlıyor

AK Parti’de önceki gün yapılan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısında kongre takvimi belli olurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarına il, ilçe ve beldelerde işletilecek kongre sürecine ilişkin ilk talimatını verdi. Erdoğan’ın “Sahaya inin, çok iyi çalışın. Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun” dediği öğrenildi.

SÜREÇ BAŞLIYOR

MKYK toplantısına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından partinin kongre süreciyle ilgili MKYK’ye kapsamlı bir sunum yapıldığını aktarmıştı. Çelik “Ekim 2024 ile Ocak 2025 arasında belde ve ilçe kongrelerinin yapılması, Aralık 2024 ile Mart 2025 arasında il kongrelerinin yapılması, bütün bu takvimin mart ayı sonuna doğru yetiştirilmesi bekleniyor” ifadelerini kullanmıştı. Çelik, bu takvimin mart sonuna kadar yetişmesinin ardından da büyük kongrenin gerçekleşmesinin söz konusu olacağını belirtmişti.

20 ŞEHRE GİDECEK

Öte yandan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, MKYK’da alınan kararla 8. Büyük Olağan Kongre’nin hazırlıklarının başladığını söyledi. “Kongrelerimizle aslında sadece bir kadro değişimi değil, bir anlayış değişimi ve bir bakış açısı değişimini de yapabilelim istiyoruz. Bunun için geniş bir istişareyle süreçleri yöneteceğiz” diyen Kandemir “Cumhurbaşkanı’mız özellikle büyükşehirlerin kongrelerine katılmak ve bu kongreler üzerinden Anadolu’yu turlamak istiyor. Büyükşehir kongrelerimizin muhtemelen 20’sinde Cumhurbaşkanı’mızı ağırlamış olacağız” açıklamasını yaptı.

KAYNAK : Türkiye Gazetesi
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • MEHMET ALİ 2 hafta önce Şikayet Et
    Balikesir secim gorevi aldım. Ak parti kaybedince ak parti gorevlisi içindeki kini anlattı.ak parti düşmanı ama hizmet ediyor görünüyor.
    Cevapla
  • 1071* 2 hafta önce Şikayet Et
    Öncelikle Vatan-Millet-Bayrak ve Islam-Ümmet şuuruna vakıf olan insanlar tespit edilmeli
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Hakkaniyetli, liyakatli ve ehil insanlar var. Onlara görev verilmeli. Ağzı laf yapan esen rüzgara göre dönen fırıldaklara değil!
    Cevapla
  • isim 2 hafta önce Şikayet Et
    Reis başta Milletvekillerinde büyük temizlik yapmalı sonra belediye başkanlarının detaylıca araştırılması gerekli. göstermelik anketlere değil gerçek anketlere bakmalı. yanlış yapanı oraya buraya büyükelçi olarak atamamalı, yanlış yapanın maddi olarak ta cezasını çektiğini itibarının da alındığını görmeli bu millet ki gerçek seçmen geri dönsün. Adalet Tarım bakanlığını düzeltilmeli
    Cevapla
  • Alaattin 2 hafta önce Şikayet Et
    Sokağa çıkmalarına gerek yok az aç haberlere bak cezalar agırlaştırılmalı 700 bın kişinin hakkı verılmelı julıde bakanın donemındekı 40 bın maaş alan kişiden vergı alma cok basit daha çok şey var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR