Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Sizler bizim umudumuzsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnsan Hakları Eğitim Kampı'ndaki gençlerle yaptığı telefon bağlantısında, "Sizler bizim geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz. Bu umudu inşallah geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2024 19:47 GÜNCELLEME 13.09.2024 20:34 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Sizler bizim umudumuzsunuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi: Sizler bizim umudumuzsunuz

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığınca, Koceli'de 9-17 Eylül'de bakanlar, basın mensupları ve akademisyen konukların katılımıyla düzenlediği İnsan Hakları Eğitim Kampı programı sürüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın da hazır bulunduğu programda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, soru cevap kısmında gençlerin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a telefon açtı.

Gençlere telefondan seslenen Erdoğan, kampın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

"Sizler bizim geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz." diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu umudu inşallah geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Şu anda kimlerle ne gibi bir mücadeleye verdiğimizi, verdiğinizi sizler de gayet iyi biliyorsunuz. Dolayısıyla ben siz gençlerimizle iftihar ediyorum. Sizlerle, özellikle geleceğin Türkiye'sini çok çok muhteşem bir şekilde inşa edeceğimize ilişkin inancım her geçen gün daha da artıyor. Diyorum ki durmayacağız, gayret edeceğiz ve okuyacağız, okuduğumuzu yarınlara taşıyacağız. İnşallah geleceğin Türkiye'sinde bugün okuduklarınız, düşündüklerimiz inşallah yarının gençlerini de o şekilde inşa edecektir. Sizleri Allah'a emanet ediyorum."

KAYNAK : AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Hür 4 gün önce Şikayet Et
    İç sömürgeciler sizi Allah bir çaldıklarınızı yedirmesin sizin gibi içten sömürgeci devletin gücünü kullanarak uyşturucu tacrirleği yaparak milleti zehirlediniz bir Allah diyorsunuz Allah her şeyi görüyor cehenneme bu dünya geçici ama içinizdeki hırs herşeyi unutturuyor gençleri zehirlediniz birde gençlere emanet edeceksiniz bu memleketi.sonunuzu merak ediyorum.
    Cevapla
  • Hak arayan 4 gün önce Şikayet Et
    Reisim dinsiz bir gençlik yetişiyor bir an evvel bütün okullarda dini eğitim verilmeli
    Cevapla
  • 61 anadolu 4 gün önce Şikayet Et
    Reisin resmine bakıyorum ne kadar çökmüş eski neşesi yok Ömrünü memleket için harcadı Onu anlamak istemeyenlere nankörluk yapana Allah bin türlü müsemet verir inşallah
    Cevapla
  • Hans 4 gün önce Şikayet Et
    Reiss benim bu gençlerde goremedigimi siz nasıl ve nerde goruyonuz hayret...!
    Cevapla
  • Kadıköylü 4 gün önce Şikayet Et
    Türkiye olarak çok acil binlerce adet uzun menzilli hava savunma sistemi üretmek zorundayız
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR