CHP'li Özgür Özel'den acılı babanın yanında büyük ayıp! AK Parti'den sert tepki

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şehit Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesinde tartışma çıkardı. Kurtulmuş, Özgür Özel ile tartışmaya girmezken AK Parti'den acılı babanın yanında siyasi gerilime neden Özel'e sert tepki geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2024 21:39 GÜNCELLEME 14.09.2024 21:39 SİYASET
CHP'li Özgür Özel'den acılı babanın yanında büyük ayıp! AK Parti'den sert tepki
CHP'li Özgür Özel'den acılı babanın yanında büyük ayıp! AK Parti'den sert tepki
  • Haber7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesinde acılı babanın yanında TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile "Ben niye konuşmadım" tartışmasına girdi. Başkan Numan Kurtulmuş, "Burası yeri değil" diyerek ikaz etmesine rağmen CHP'li Özel, konuşmaya devam etti

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ: ŞEHİDE SAYGISI YOK!

CHP lideri Özgür Özel'in cenazedeki siyasi tavrına AK Parti'den sert tepki geldi.

Geçmiş dönemde şehit cenazesinde güldüğü görüntüleri hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in cenaze adabını bilmediğine, şehitlere saygısı olmadığına daha önce de şahit olmuştuk. Bugün Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesinde bir kez daha gördük. 

Şehidimizin babasının hemen yanında Sn. Numan Kurtulmuş ile “ben niye konuşmadım” kavgasına tutuşmayı hedeflemiş ancak Sn. Meclis Başkanımız bu şımarık tavırlara karşı ağırlığını koruyarak kendisinin prim yapmasına izin vermemiştir.

Sn. Özgür Özel belli ki “ne oldum delisi” edasıyla her yerde kendini göstermeye çalışıyor. Şov yapmak istiyorsa İzmir Fuar açılışı gibi birçok mecra buna müsaittir.

Ancak böylesi bir günde bunu yapmaya çalışması yakışık almamıştır. Bazen susmak da sorumlu bir siyasetçinin davranışıdır."

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 154 TÜMÜ
  • Tahsin 2 gün önce Şikayet Et
    Selanikli olması her şey i belli ediyor
    Cevapla
  • Ahmet şahan 2 gün önce Şikayet Et
    Bir defa chp nin ne isi Var camide
    Cevapla
  • Cahil Halk Partisi 2 gün önce Şikayet Et
    Batı yalakası bir yapıdan şehitlerimize saygı duymasını bekleyemeyiz zaten. Onların tek saygı duyduğu şey para, 100 senededen beri ülkesini dostunu hayat arkadaşını şerefini sürekli para için satan bir yapıdan bahsediyoruz burda.
    Cevapla
  • Eyüp 3 gün önce Şikayet Et
    Vatan Millet Devlet düşmanlarını yol arkadaşı edinmek insana bir şey kazandırmaz, sadece değerini düşürür.
    Cevapla
  • misafir 3 gün önce Şikayet Et
    Siyasette yer almak için şahsın geçmiş profilini yani Türkmü değilmi mutlaka çıkarılmalı ve ecnebi çocuklarına siyaset izni verilmemeli. Tüm partiler için geçerli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR