Kritik toplantı! Beklenen rapor Erdoğan'a sunulacak

AK Parti'de bugün kritik bir MYK toplantısı gerçekleştirilecek. MYK'nın ana gündem maddesinden biri kongre süreci olacak. 'Değişim' öncesi detaylı bir çalışma yürüten partililer, hazırladıkları raporları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 11:17 GÜNCELLEME 16.09.2024 13:13 SİYASET
Kritik toplantı! Beklenen rapor Erdoğan'a sunulacak
Kritik toplantı! Beklenen rapor Erdoğan'a sunulacak

AK Parti'de bugün gerçekleştirilecek olan MYK'nın ana gündem maddelerinden biri kongre süreci olacak. Parti yönetimi tam kadro sahaya inerek Türkiye'nin genel durumunu gözlemledi ve detaylı bir analiz gerçekleştirdi. Sahadan elde edilen ilk raporlar; MYK'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Toplantıda ayrıca, AK Parti'nin Ekim ayında başlatmayı planladığı yeni anayasa konferanslarının hazırlıkları da ele alınacak. Bu konferanslar, yeni yasama döneminde gündeme gelecek anayasa çalışmalarının parçası olacak.

DETAYLI BİR SUNUM YAPILACAK

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Medya ve Tanıtım Başkanı Hamza Dağ, ve AR-GE Başkanı Mustafa Şen'in MYK'da sunum yapmaları bekleniyor. 

Teşkilat başkanlığının, kongre süreci ve Türkiye Buluşmaları programının ilk sonuçlarına dair de bir sunum yapacağı öğrenildi.  Ev ziyaretleri, esnaf ve STK'larla yapılan buluşmalar sonucu halkın muhalefete bakışı, sorunları çözme konusundaki beklentileri ve umut olarak gördükleri kişiler değerlendirilecektir.

ENFLASYON DA MASADA OLACAK!

Ekonomide atılan adımlar ve hayat pahalılığı da MYK toplantısında ele alınacak konular arasında. Parti yönetimi ve bakanlar, Türkiye Buluşmaları'nın ilk etabında sahada yoğun bir çalışma yürütmüş olup, bu çalışmaların sonuçları MYK'da değerlendirilecek ve Başkan Erdoğan'a sunulacaktır.

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI

AK Parti, ekim ayında Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı liderliğinde yeni anayasa konferanslarına başlayacak. Bu konunun da MYK toplantısında görüşülmesi bekleniyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Osman 2 gün önce Şikayet Et
    Hala tedbir almaktan bahsediliyor.Ya hu bari halktan koptunuz hiç mi akşam haberlerini izlemiyorsunuz.20 suçtan sabıkalı kişiler sokaklarda dolaşıyor hala tedbir den bahsediliyor..
    Cevapla
  • Vatandaş80 2 gün önce Şikayet Et
    Sahadan analiz yapsanız nolur yapmasanız nolur hiçbir olay emeklinin düşürüldüğü durumu örtmeye yetmiyor fakirden alıp zengine aktarıyor bu hükümet emekli bu travmayı ne unutur nede bunun üstü bu hükümet tarafından kapatılır bu milad oldu artık siyasi olarak hesabı tabela partisi olacaktır
    Cevapla
  • Yıldırım 2 gün önce Şikayet Et
    Raporu bilmem ama sağlık sistemi sıkıntılı randevu ve tahlil süresi uzadı röntgen gün veriliyor. Bunlara çare zam kafasına göre örneğin ben İzmir'de kum ocağı çalışanı yım hiçbir şeye zam yok iken maliyet olarak üretilen kuma zam yapılıyor. Bu neden incelenmiyor
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    inşallah emekli memurun seyyanenini de vardır.
    Cevapla
  • yılmaz bay 2 gün önce Şikayet Et
    vallahi helal olsun kömürhan köprüsü ve tünelin den ilk defa geçtim.Allah için muhteşem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR