Bakan Kurum, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 16:29 GÜNCELLEME 17.09.2024 16:34 SİYASET
Bakan Kurum, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti
Bakan Kurum, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti.

"YEREL YÖNETİCİLERLE İSTİŞARELERİMİZ SÜRECEK"

Yavaş'ın talebi üzerine gerçekleşen görüşme sonrası Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Kurum, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ı bakanlığımızda kabul ettik. Ankara'nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek" dedi.

YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

Görüşmeden sonra sosyal medyadan açıklama yapan Yavaş ise, "Ankara’mızın çevre ve şehircilik konularında istişarede bulunduk. Kentimizin gelişimi adına tüm bakanlıklarımız ile birlikte ortak bir yol izlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

Bakan Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'ı kabul ettiBakan Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'ı kabul etti

Bakan Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti!Bakan Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti!

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Yunus 23 saat önce Şikayet Et
    Chp li belediyelerin yaklaşık 65.000 bin kişi işe yerleştirdiğini biliniyor acaba hiç cumhur ittifakı düşüncesine yakın bir kişi varmi,ailesinden sağ düşünceye sahip bir kaç kişi varmı.Malüm şahıslar lafa gelince eski milliyetci geçinirler ama kime hizmet ettikleri biliniyordu.
    Cevapla
  • ahmet 1 gün önce Şikayet Et
    Bunlar pandemi başından beri yeni dünya düzeni diyorlardı karbon ayak izi işleriyle uğraşacaklar ikisininde hiçbir faydası yok
    Cevapla
  • Ahmed 1 gün önce Şikayet Et
    Mansur denen kişiyi yolda görsem, dünyadan nefret etmesinler diye çocukların gözlerini kapatırım, bir bardak su istese kapıyı açmam.
    Cevapla
  • Ali bey 1 gün önce Şikayet Et
    Yapın yapın iş yapmayan chp li belediyelerin görevlerinide siz yapın.Oy veren oyu chp ye verdiyse bakanlık kendi işini yapsın ,çalışmayan belediyenin ceremesini o şehirlerde yaşayanlar çeksin ....Size ne ?
    Cevapla
  • hadi bakalım 1 gün önce Şikayet Et
    yavaş efendi mecbursunuz sende ,sabit ekrem de ve diğer chpkk lı belediyelerde bakanımızın ayağına gideceksiniz öyle dev aynasında görmek yok kendinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR