Özgür Özel'den İmamoğlu açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki hakaret davasına ilişkin “Buradan bir cezanın olabilirliğini kimse normalleştirmesin.” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2024 13:46 GÜNCELLEME 24.09.2024 13:47 SİYASET
Özgür Özel'den İmamoğlu açıklaması
Özgür Özel'den İmamoğlu açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ABD’ye ziyareti öncesinde açıklamalarda bulundu.

Birleşmiş Milletler Zirvesi’ne paralel olarak Sosyalist Enternasyonal Toplantısı’nı New York’ta yapacaklarını söyleyen CHP lideri Özel, “Değişim kurultayımızın son gününde Sosyalist Enternasyonal’in küresel ve yerel sorunlara ilerici çözümler öneren komitesiyle birlikte Ankara Deklarasyonu’nu hazırlamıştık. New York’ta Ankara Deklarasyonu’nu sunacağım.” dedi.

Sosyalist Enternasyonal’in birinci gündem maddesinin İsrail saldırıları olduğunu söyleyen Özel, Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliğinin de gündeme geleceğini belirterek, “AB’ye tam üyelik konusunda destek talebimizi ifade deceğiz.” şeklinde konuştu.

“OKULLARIN HAZIR HALE GETİRİLMESİ GEREKİYORDU”

Özel açıklamalarında gündemdeki konulara da değindi. “Okullar hijyen yönünden korkunç durumda.” diyen Özel, “Personel alımı doğrudur ama bunun ağustos ayı içinde yapılıp, 9 Eylül günü okulların öğrencilere hazır hale getirilmesi gerekiyordu.” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki hafta öğretmenlerden ve emekli öğretmenlerden oluşacak heyetlerle okulları ziyaret edeceklerini söyleyen Özel, “CHP’li belediyeler temizlik konusunda destek vermeye hazır.” şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU’NA HAKARET DAVASI

CHP Genel Başkanı Özel’e, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki hakaret davası da soruldu. Partinin bu gündemle bir toplantı yapacağını ifade eden Özel, “Dün akşam kendisiyle bir görüşme yaptım. Biz her ihtimali göz önüne alıyoruz. Kimse bize olmadık bir davadan cezayı normalleştirmeye çalışmasın.” dedi.

Özel, “Buradan bir cezanın olabilirliğini kimse normalleştirmesin Türkiye’ye bu ayıbı bir daha yaşatacaklarını sanmıyorum.” ifadesini kullandı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • misafir 4 saat önce Şikayet Et
    niye aynı sekilde sizin ve partinizin mensuplarına soylenen kelimelerden dolayı millete tazminat davası açıp para kazanmadınız mı ...
    Cevapla
  • ASİLTÜRK 4 saat önce Şikayet Et
    hakimlere hakaret et sonrada olmadık dava de yaw he he
    Cevapla
  • YADİGAR 4 saat önce Şikayet Et
    Şimdiki Reisimizi Cumhurbaşkanımızı bir zamanlar şiir okudu diye görevden alanlar kimlerdi acaba hangi zihniyettendi......!
    Cevapla
  • muhtar 5 saat önce Şikayet Et
    imamoğlun cumhurbaşkanı adayı olamayacak. ceza alacak. devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz. devlet aklı çok büyüktür, merak etmeyin.
    Cevapla
  • Müseccel 6 saat önce Şikayet Et
    Bu konuşurken neden duramıyor yerinde?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR