Deniz Bozkurt, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday oldu

Deniz Bozkurt, 17'nci Olağan Gençlik Kolları Kurultayında CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 17:10 GÜNCELLEME 28.09.2024 17:10 SİYASET
Deniz Bozkurt, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday oldu
Deniz Bozkurt, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday oldu

Bozkurt, CHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, henüz 15 yaşında partisinin kapısından girdiğini, şimdi de gençlik kolları genel başkanlığına aday olmanın tarifsiz heyecan ve mutluluğu içerisinde olduğunu kaydetti.

Deniz Bozkurt, partisinin üst kademelerinde yaşanan değişim ve yenilenmenin gençlik örgütlerine de tam anlamıyla sirayet etmesi için gençlik örgütlerinde de değişim vakti geldiğini belirtti.

Bozkurt, seçilmesi halinde, partiye katkı sunmak isteyen nitelikli insanları kapsayacak bir örgütlenmeyi inşa edeceklerini söyledi.

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR