MHP Lideri Devlet Bahçeli'den tokalaşma açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile tokalaşmasına ilişkin, "Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 21:13 GÜNCELLEME 02.10.2024 00:05 SİYASET
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den tokalaşma açıklaması
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den tokalaşma açıklaması

Bahçeli, Meclis'te düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TBMM Genel Kurulunda yeni yasama yılı açılışı sırasında Özel ve Bakırhan ile tokalaşmasının sorulmasına karşılık Bahçeli, "Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım." yanıtını verdi.

Devlet Bahçeli, bir gazetecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yasama yılı açılışında İsrail'e yönelik uyarılarını sorması üzerine, Erdoğan'ın muhtemel gelişmeler üzerinde kararlı bir şekilde durduğunu ve bu manada Türk milletini de uyardığını belirtti.

Başka bir gazetecinin, "Bugün Özgür Özel'e sizin sert eleştirileriniz oldu ama sonra tokalaşmaya geldi. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Bahçeli, "El sıkma değerlendirmenin işaretidir." ifadesini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, "DEM parti ile de bir temasınız oldu. Bir başsağlığı dilemişiniz." sözleri üzerine de "Evet, doğrudur." dedi.

İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısıyla ilgili soru üzerine Bahçeli, "İran başından beri belli bir zaman aralığında müdahale etmeyi düşünen ifadeleri vardı, demek ki bugün gerçekleştirmiş oldu." ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın ilk dört maddesine ilişkin sözlerini ve sonrasında yaşanan tartışmaları hatırlatması üzerine Bahçeli, "O tartışmalar bitmiştir. Onlara sorun bizim için değişen bir şey yok." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Bahçeli, resepsiyonda milli paralimpik sporcularıyla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

KAYNAK : İHA
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 3 saat önce Şikayet Et
    İsrail'in Lübnan'a kara harekatı ile "küreselciler savaşı bölgeye yaymak istiyor". İran kaçınılmaz olarak işin içine çekilecekti. İran saldırısı sonrası ABD başta emperyalizm "körfezin karşısındaki İRAN petrol ve gaz tesislerini vuracak". BÜTÜN KÖRFEZ YANACAK VE ENERJİ FİYATLARI FIRLAYACAK. DOLARI KURTARMA PLANIDIR BU.
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 4 saat önce Şikayet Et
    Tüm Türkiye acilen savunma ve sanayii yatırımları artırmalı 500 milyar dolar hızla füze ve saldırı için üretim yapın acilen tehlikele var
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Türk milleti oyunu verdi seçti durup bakmadın israile haddini bildşrsşn ansızın telavibe insinler bu bu şekşlde çözülğr yoksa bizşde vuracak. Açık net
    Cevapla
  • Ser xeyrêbe 4 saat önce Şikayet Et
    Yerinde bir fikir ama biraz daha erken farkına varsaydin keşke başkan
    Cevapla
  • Kemalettin 4 saat önce Şikayet Et
    dem lilerin elini sikan chpkk lilardir o kisi siz degilsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR