AK Partili Özlem Zengin'den iftiralara sert yanıt

FETÖ ve CHP'ye yakın medya tarafından "AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin Yunanistan'da alışveriş yaptı" iddiasına cevap verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, iddiaları belgeleriyle çürüttü.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 19:32 GÜNCELLEME 05.10.2024 19:32 SİYASET
AK Partili Özlem Zengin'den iftiralara sert yanıt
AK Partili Özlem Zengin'den iftiralara sert yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, sosyal medyada gündem olan ve Yunanistan’da bir Duty Free mağazasında 95 bin liralık çanta ve özel seri oyuncaklar satın aldığına dair iddialara karşı, kişisel sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı.

Zengin, bu iddiaların tamamen yalan olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

1- Yalan haberde uydurulduğu gibi bu alışveriş Yunanistan’da değil Türkiye İpsala sınır kapısında yapılmıştır. Milletvekillerimizin de olduğu 24 kişilik bir heyetle, otobüsle Balkanlar’a yapılan bir seyahat dönüşüdür.

2- Elimde tuttuğum oyuncaklar yeğenlerime aldığım 2 değil, düzelteyim 3 adet oyuncak. “Gizlice” çektikleri için tam anlaşılmıyor, ben paylaşayım. Oyuncakların fotoğrafı ve fiyatları da aşağıdadır.

3- Çanta 10 yıl evvel alınmıştır. Bu nedenle fiyatını tam olarak veremiyorum ama bugün benzerlerinin fiyatı 3000 ile 5000 lira arasındadır.

4- Mont 6 senelik. Yanlış hatırlamıyorsam yurtdışından 120 Euro’ya almıştım.

5- Gizlice çekimde görünmüyor ama bunu da ben yazayım bir de diş fırçası almıştım.

6- Toplam alışveriş tutarı 2861 lira 10 kuruş’tur. Satış fişi de aşağıdadır.

Sonuç: Kişilik hakları ve özel hayatın gizliliği ihlal edilerek, gizlice takiple, iznim ve bilgim olmadan, habersiz olarak bu fotoğrafı çeken, bu fotoğraf üzerinden servis edilen yalan haberleri yapan, yayınlayan veya çoğaltan şahıslar ve hesaplarla ilgili olarak elbette yasal haklarımı kullanmayı mahfuz tutuyorum. Fakat asıl mesele Bu kadar yalanla utanmadan isminin altında “gazeteci” yazmak utanmazlığın dik âlâsıdır. Gerçek gazetecilerin bundan hicap edeceğini biliyorum ve inanıyorum”

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Derhal cezasını verin yalancıların ve iftiracıların.
    Cevapla
  • Ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    Benim dikkatimi alınan ürünlerin tamamının boykot ürünler olması çekti.
    Cevapla
  • İHVAN 2 saat önce Şikayet Et
    Bacım biz seni biliyoruz. Reis in yanında dik duruşunla gönüllerdesin ...
    Cevapla
  • *ekrem* 2 saat önce Şikayet Et
    ya hem c h p li olacak hem de iftira atmayacak genetik olarak imkansız zaten sol demek ters çalışan motor demek bunlar işte bu sebeple l g b t çi c h p ve medyası trol ordusu insanlık düşman lıgı kanlarında var reziller
    Cevapla
  • Bidost 2 saat önce Şikayet Et
    Bu iftirayı atanlar insan olmadıları için utanmayacaklar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR