TBMM'de tarihi hafta! Ceza artıyor...Bakanlar da katılacak

İsrail'in saldırıları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde. Genel Kurul, 8 Ekim Salı günü toplanacak. Dışişleri ve Milli Savunma bakanları bölgedeki gelişmelere dair milletvekillerini bilgilendirecek.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2024 10:05 GÜNCELLEME 06.10.2024 11:22 SİYASET
TBMM'de tarihi hafta! Ceza artıyor...Bakanlar da katılacak
TBMM'de tarihi hafta! Ceza artıyor...Bakanlar da katılacak

İsrail'in saldırıları, Orta Doğu'daki gelişmeler ve Türkiye'nin aldığı tedbirler Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde...

Meclis Genel Kurulu, 8 Ekim Salı günü toplanacak.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler milletvekillerini bilgilendirecek. Kapalı oturum yapılıp yapılmamasına, birleşim açıldıktan sonra karar verilecek.

ÖĞRETMENLERE YÖNELİK ŞİDDETİN CEZASI ARTACAK

Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin, Genel Kurul görüşmelerine devam edilmesi bekleniyor. 42 maddeden oluşan teklifin, 25 maddesi kabul edildi. Teklif ile öğretmene yönelik şiddetin cezası artacak. Eğitimcilere yönelik; kasten yaralama suçuna 6 yıl 9 aya kadar hapis cezası verilebilecek.

Milli Eğitim Akademisi hayata geçirilecek. Akademide, teorik ve uygulamalı derslerden oluşan hazırlık eğitimi verilecek.

İSLAM DÜŞMANLIĞI MECLİS GÜNDEMİNDE

Meclis komisyonlarında da yoğun mesai sürecek. İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu İslamafobi ve Irkçılık İnceleme Alt Komisyonu, çarşamba toplanacak. Toplantıda; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, islam düşmanlığı ve ırkçılık konusunda sunum yapacak.  

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Casper 1 saat önce Şikayet Et
    İsrail konusunda dış işleri ve milli savunma bakanlığı kesinlikle istihbarat bazlı bilgilendirme yapmasın TBMM de..dem vb. siyasi oluşumun olduğu yerde bu bilgileri paylaşmak facia olur.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR