AK Parti'den "beyaz sandık" uygulaması: Vatandaş yazacak Erdoğan okuyacak

AK Parti, finalini yaptığı Türkiye Buluşmaları'ndan sonra "beyaz sandık" uygulamasına hazırlanıyor. Uygulama sayesinde vatandaşların görüşlerini yazdığı mektuplar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 09:47 GÜNCELLEME 10.10.2024 10:40 SİYASET
AK Parti'den "beyaz sandık" uygulaması: Vatandaş yazacak Erdoğan okuyacak
AK Parti'den "beyaz sandık" uygulaması: Vatandaş yazacak Erdoğan okuyacak

AK Parti, vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a görüşlerini daha kolay ulaştırabilmesi için "beyaz sandık" uygulaması başlatıyor.

YAPAY ZEKA KULLANILACAK

Yeni Şafak'tan Resul Ekrem Şahan'ın haberine göre, süzgeçten geçirilecek metinlerde gerekli durumlarda dönüş sağlanacak. Mektuplar bir sisteme kaydedilip algoritma ile içlerinden cumhurbaşkanının okuyacağı metin çıkarılacak. Bu şekilde vatandaşın talepleri direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

GÖNÜL BAĞI ARTACAK

AK Parti bu uygulama ile vatandaş ile arasındaki gönül bağını artırmayı hedefliyor. Parti kaynakları bu uygulamanın önümüzdeki dönemlerde farklılaştırarak devam ettirileceğini, millet ile Erdoğan arasında yeni bir hat açacaklarını belirtiyor.

TEŞKİLATA DA KAPALI ZARF

Öte yandan delege seçimlerini büyük oranda tamamlayan AK Parti, tüm delegelere beklentilerini, uyarılarını ve isteklerini soracak. Kapalı zarf usulü ile beklentiler genel merkeze ulaştırılacak. Böylelikle hem milletten hem kendi parti teşkilatından görüş alınmış olunacak. AK Parti'nin her ilçede 400'ü aşkın delegesi bulunuyor. Bu da Türkiye genelinde yaklaşık 400 bin delegeye denk geliyor. 2028'e giden yolda hataya yer vermemek için bu uygulamalara benzer daha kapsayıcı ve daha kuşatıcı adımlar atılacağı belirtiliyor.

AK Parti'de büyük değişim: 41 il başkanı ile 547 ilçe başkanı değiştirildiAK Parti'de büyük değişim: 41 il başkanı ile 547 ilçe başkanı değiştirildi

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Xyz 1 saat önce Şikayet Et
    Aynı buradaki yorumlar nasıl seçilip genellikle şakşak yorumları yayınlanıyorsa buda böyle olacak.
    Cevapla
  • lotuss 2 saat önce Şikayet Et
    3 cocuk diyenlere duyrulur.milletin asgari ücretle aldığı ile sadece ev kirası odenir.boş işler!
    Cevapla
  • Liderim 2 saat önce Şikayet Et
    Vallahi super fikir ..cogu zaman cimerden yaziyorum o kisimdada oyalayici insanlar makam sahibi...direk kendisinin halki dinlemesi guzel filir olmus .
    Cevapla
  • Emekli 2 saat önce Şikayet Et
    Valla algoritma sadece herşey çok güzel....der.
    Cevapla
  • mehmet 2 saat önce Şikayet Et
    bunu internet üzerinden yapsınlar ! çok iyi bir uygulama , samimi iseler çok şey çıkar burdan!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR