Bakan Fidan'dan son dakika açıklaması: Harekete geçmemiz lazım!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Çok şey söyleniyor ama çok az şey yapılıyor. Bir soykırım yapılıyor, bunu unutmamalıyız. Bu yüzden eyleme geçmemiz lazım.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 11:30 GÜNCELLEME 15.10.2024 12:29 SİYASET
Bakan Fidan'dan son dakika açıklaması: Harekete geçmemiz lazım!
Bakan Fidan'dan son dakika açıklaması: Harekete geçmemiz lazım!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'deki son gelişmeleri değerlendirirken dikkat çekici ifadelere yer verdi. Fidan, "Gazze'de yaşananlar, uluslararası sistemin belirli bir azınlığın ayrıcalıklarını korumak için tasarlandığının, bu sistemin istismar edildiğinin ve sömürüldüğünün açık bir örneği." dedi.

ULUSLARARASI TEPKİLER

Fidan, dünya çapında yaşanan bu trajedinin, uluslararası toplumda daha fazla farkındalık yaratması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bu tür olayların önlenmesi için uluslararası iş birliğinin önemini dile getirdi. S

Bakan Fidan, Gazze'deki insanlık dramının durdurulması ve oradaki halkın insani ihtiyaçlarının karşılanması için acil çözüm önerileri sunulması gerektiğini belirtti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 64 TÜMÜ
  • Filistinli ZAZA 32 dakika önce Şikayet Et
    Sayın bakanım artık Müslümanların masaya yumruğunu varma zamanı geldi,bu itrail hadini aştı artık
    Cevapla
  • Aaa 41 dakika önce Şikayet Et
    Artik Eyleme gecilsin bu Israil durdurulsun ve Filistin topraklarini geri versin ve sebep oldugu caniliklerin bedelini odesin
    Cevapla
  • İnsan 56 dakika önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun bakanım gönüllü ordu kurulsun bu iş gönül işi dava işi cihattır herrkese nasip olmaz bu dava ALLAH yolunda savaşmak herkese nasip olmaz işaALLAH bize nasip olur
    Cevapla
  • Misafir 58 dakika önce Şikayet Et
    vurun su israel i inceldiği yerden kopsun bu kâfir siyonisleri cehendeme gönderme vakti....!!!
    Cevapla
  • servetabi 1 saat önce Şikayet Et
    Hakan bey dogru söylüyor katil itraile karşı çevre ülkelerle birlik olunsaydı bu savaş çkmazdı. agrap ülkeleri malesef bu savaş onay verdi.şimdi bizim elimizden gelen itrailin güçle durdurulması . bir hamlede itrailin bütün savaş unsurlarını yerle bir etmek.orta doguda yeni bir oluşum yapmak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR