Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uluslararası güven! Peş peşe mektup sundular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika, İrlanda, AB Delegasyonu ve Çek Cumhuriyeti Büyükelçilerini kabul etti. Büyükelçiler, Erdoğan'a güven mektubu sundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 20:55 GÜNCELLEME 22.10.2024 21:08 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uluslararası güven! Peş peşe mektup sundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uluslararası güven! Peş peşe mektup sundular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika Büyükelçisi Hendrik Van De Velde, İrlanda Büyükelçisi Clare Brosnan, AB Delegasyonu Büyükelçisi Thomas Hans Ossowski ve Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi Petr Stepanek'i kabul etti.

ERDOĞAN'A ULUSLARARASI GÜVEN MEKTUBU SUNULDU

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını sundu.

Büyükelçilik mensupları ve aile fertlerini takdim eden büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Büyükelçiler Hendrik Van De Velde, Brosnan, Ossowski ve Stepanek'i ayrı ayrı kabul etti.

KAYNAK : AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Das 44 dakika önce Şikayet Et
    Durup dururken avrupanin barbar ülkeleri türkiyeye niye geliyor ne bu güven mektubu neler dönüyor gizli arka kapilarda almanya basbakani bir sey koparamiyorsa asla gelmez ne dedi ne verildi verilecek neler dönüyor
    Cevapla
  • Şükrü 54 dakika önce Şikayet Et
    Ayı dan post gavurdan dost olmaz
    Cevapla
  • zafer gülten 1 saat önce Şikayet Et
    iyide ben bilhassa İrlanla yıTürk düşmanı biliyorum,İrlanda lılar Türekleri sevmez deniyor.ve mühim olan yabancıların güvenmesi değil,Türk halkının güvenmesi ve bu güveni yitirmek üzere.
    Cevapla
  • Bir dost 2 saat önce Şikayet Et
    Eğer İmralı domuzuna, kandil domuzlarına, bebek katillerine ve bir çok suçluya İDAM cezası gelmedikçe, hiç bir politikacı ya güvenmiyorum güvenmiyorum güvenmiyorum. Nokta.
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    hey maşallah Allah esirgesin inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR