Son Dakika: Bahçeli, Dervişoğlu'nun attığı ipi istedi

Son dakika haberi... MHP Lideri Devleti, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli'nin atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 12:27 GÜNCELLEME 23.10.2024 16:40 SİYASET
Son Dakika: Bahçeli, Dervişoğlu'nun attığı ipi istedi
Son Dakika: Bahçeli, Dervişoğlu'nun attığı ipi istedi

SON DAKİKA HABERİ: İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2007’de bir mitingde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek ‘Öcalan’ın idamı’ göndermesi yapmasına ve kürsüden ip atmasına gönderme yaparak kürsüden ip fırlattı. 

Bahçeli'nin "Öcalan gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün bittiğini açıklasın, sonra da umut hakkı için başvurusunu yapsın" çağrısına sert tepki gösteren Dervişoğlu, "Cesedimizi çiğnemeden bu Meclis'e giremez" dedi. 

BAHÇELİ O İPİ İSTEDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti grubundan o ipi istedi. Bahçeli’nin o ipi Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, “MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Grubundan o ipi istedi, Genel Merkez'deki makam odasına asacak” dedi.

DERVİŞOĞLU'NDAN 'İP' YANITI

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi.

Halk TV'den Şeyma Paşayiğit'e konuşan Dervişoğlu, "Odasına urganı değil, konuşmamı assın" dedi. İYİ Parti lideri, "Urgan şu an nerede bilinmiyor, arkadaşlardan biri almış olabilir. Bulunduğu takdirde, Devlet Bey isterse veririm" dedi.

MHP: GENEL BAŞKANIMIZ, İPİ MAKAM ODASINA ASTI

MHP, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden fırlattığı ipi aldıklarını açıkladı.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İYİ Parti grup toplantısında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye makam odasına koyması gerekçesiyle atılan ipi aldık. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, ipi makam odasına astı" denildi.

"BAŞININ UCUNA AS!"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında eline urgan alıp salladı. Dervişoğlu elindeki urganı yere atıp, "Bahçeli 'Ben asamadım, sen as' demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as" dedi.

KAYNAK : Bengü Türk
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 103 TÜMÜ
  • Şems 32 dakika önce Şikayet Et
    Tüh! Şimdi ip'siz kaldılar!
    Cevapla
  • Behlüldane 40 dakika önce Şikayet Et
    Artık kırk yıllık savaş bitsin Bu kirli savaşın Ülkemize bir faydası yok Bu kirli savaşın bitmesini istemeyen barışın gelmesini istemeyen büyük iblis amahka siyonist israildir bizde barışa muhalif olanlar büyük iblisin satılık düdükleridir
    Cevapla
  • Amca Bey 10 dakika önce Şikayet Et
    Tamam güzel. PKK silah bıraktığını siyasi uzantıları da devletin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkacaklarını duyursunlar savaş bitsin.
    Cevapla
  • Salim. 1 saat önce Şikayet Et
    Önce sen PKK ve CHP ile altılı masaya oturup .onlara fırsat veren siz degilmisiniz.musavamat.sutten cikmiş ak kaşık değilsiniz devlet bahçeli mecliste değil dem gurubundan bahsediyor.sen ise carrpitmayla bir şeyler kazanamazsiniz.
    Cevapla
  • Doğrucu 23 dakika önce Şikayet Et
    Partilerin grup toplantıları nerde yapılıyor reis
    Cevapla
  • OĞUZ 1 saat önce Şikayet Et
    Açıklamayı yapan derin devlet adı gibi devlet önce ülkem diyen devlet ömrünü ülkesi için harcamış koca kurtun bir planı hesabı vardır yani kesinlikle birşey vardır o yüzden az sabırlı olun devlet beyi sevmeye bilirsiniz ama hakaret aşşağılama iftira atma gibi söylemler var bahçeli yanlızda değil herkez önünden yesin adam gibi sabırlı olun izleyin
    Cevapla
  • Mehdi 1 saat önce Şikayet Et
    Çok bagır iyi parti belki bir kaç oy devşirirsin o bagirmalar eskide kaldı canı ysnmayan anlamaz dervişoglu sen önce istifaları durdur yoksa secime kadar yanlız sen kalacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR