Ahmet Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye şartlı destek

Ahmet Davutoğlu, Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan çağrısına yönelik, “Bahçeli’nin başlattığı girişime, içi doldurulması, şehitlerimizin haklarını korumak şartıyla destek veririz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 11:48 GÜNCELLEME 23.10.2024 12:24 SİYASET
Ahmet Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye şartlı destek
Ahmet Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye şartlı destek

Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında elebaşı Öcalan'ın İmralı'dan gelip DEM'in grup toplantısında PKK'nın lağvedildiğini açıklamasını istedi.

Bahçeli'nin açıklamaları hakkında konuşan isimlerden birisi de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu oldu.

Davutoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

DESTEK ŞARTLARINI SIRALADI

Sayın Bahçeli'nin başlatmış olduğu girişimi de içi doldurulması şartıyla, ciddi bir çerçeveye oturtulması ve tutarlı bütünlük oluşturması şartıyla ve şehitlerimizin hukukunu koruyan aynı şekilde Doğu'da Diyarbakır Anneleri'nin, çocuklarını kaybeden annelerin de hukukunu koruma şartıyla, toplumsal psikolojiyi birleştirme şartıyla destek veririz.

"SAYIN CUMHURBAŞKANI'NIN TUTUMUNU GÖRMEMİZ LAZIM"

Ama önce Sayın Cumhurbaşkanı'nın bütün bu çerçeveyle ilgili kendi tutumunu ve bundan sonra atılacak eylemlerle ilgili planını hep birlikte görmemiz lazım.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Pardon bu kim idi ya
    Cevapla
  • misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Yenidoğan çetesinde kimin ihmali varsa elbette devlet gereğini yapıyor şüphesiz.Kapatılan hastanelerdesuçu ihmali olmayan sağlıkçılar çalışanlar nerde boşluk varsa devlet yerleştirmelidir.Çünkü yazık günah onlarda ev geçindiriyo ödemeleri var şunlar bunlar vs.
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    buda kendini nimetten saniyo ya
    Cevapla
  • aslan 4 saat önce Şikayet Et
    Seçim zamanında 6 lı masayla birlikte olan adam şimdi destek vereceğini açıklıyor bunlara güven olmaz...
    Cevapla
  • Mığtar 4 saat önce Şikayet Et
    Serok güçük Ahmet de yorum yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR