Bakan Fidan'dan TUSAŞ açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin, "İçeride ve dışarıda, tüm terör unsurlarıyla ve onları besleyen güçlerle mücadelemizi azimle sürdüreceğiz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 20:07 GÜNCELLEME 23.10.2024 20:18 SİYASET
Bakan Fidan'dan TUSAŞ açıklaması
Bakan Fidan'dan TUSAŞ açıklaması

Bakan Fidan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara’da, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. İçeride ve dışarıda, tüm terör unsurlarıyla ve onları besleyen güçlerle mücadelemizi azimle sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde de milli savunma yeteneklerimizi güçlendirmeye devam edecek, Türkiye’yi hedef alan odaklar ve vekillerinin ülkemiz üzerindeki emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Sıriyede ırakta bir tane abd üstü bırakmayın yeter artık
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    kuklaları degıl, kuklacıları vurun....
    Cevapla
  • öneri 2 saat önce Şikayet Et
    kritik tesislere çift nizamiye yapın. nizamiye patlamaya dayanıklı beton ve gerektiğikadar kurşun geçirmez camlı olsun camdan değil kameradan izlesinler etrafı. binanın girişlerini de aynı şekilde patlamaya dayanıklı beton ve minimal kurşun geçirmez camla yapmanız lazım.bina girişinde de sürekli güvenlik olmalı. nizamiyeyi geçenleri bertaraf etmek için.
    Cevapla
  • Vatandaş ! 3 saat önce Şikayet Et
    Saldırının (herzamanki gibi) NATO KARARGAHLARINDA planlandığını biliyoruz !
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    kandili suriyeyi yakın yıkın ne bekliyorsunuz insanların canına tak etti
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR