Bakan Güler: Acısını misliyle çıkaracağız!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin, "En son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız, bu yapılanı ve acılarını misliyle çıkaracağız. Bunu herkes görecek." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 20:38 GÜNCELLEME 23.10.2024 20:38 SİYASET
Bakan Güler: Acısını misliyle çıkaracağız!
Bakan Güler: Acısını misliyle çıkaracağız!

SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı için İstanbul'da bulunan Bakan Güler, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Güler, şunları kaydetti:

"TUSAŞ tesislerimize her zaman yaptıkları gibi alçakça, şerefsizce bir saldırı yaparak milletimizin huzurunu bozmaya çalıştılar. Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi bir daha tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız, bu yapılanı ve acılarını misliyle çıkaracağız. Bunu herkes görecek, hiç merak etmeyin."

KAYNAK : AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 157 TÜMÜ
  • Börteçine 22 dakika önce Şikayet Et
    Bir saldıryla bir çok mesaj vermiş olabilirler.Putin Erdoğan görüşmesi Kazanda ve ne ile ilgili kararlar çıkacak.Fetö'nün ölümü ve 15 temmuz darbesinden sonra Kahraman Kazan olan yer üzerinden mesaj olabilir.Bahçelinin son açıklamaları üzerinden ve İsraile karşı yüksek sesle tepkinin konulması gibi sebepler yüzünden mesaj verilmiş olabilir ama esas mesajı Türkiye verecek göreceğiz.
    Cevapla
  • Hakan 23 dakika önce Şikayet Et
    fazlasiyla sebep var.meşru müdafa hakkımızdır.girelim suriyeye ve ıraka,inelim inebildigimiz kadar...
    Cevapla
  • Misafir 28 dakika önce Şikayet Et
    adamlar acik acik tiktoklarda ,sokak reportajlarinda pkk yi savunuyor sizler daha onlari besliyonuz .cikarin idami terörist lere .bitsin.
    Cevapla
  • Serkan 30 dakika önce Şikayet Et
    Kaç saat oldu neyi bekliyonuz intikam için. Teröristler orada yanı başınızda. Git sende bombala aileleriyle yok et. Bir ölür bin doğarız dersen olmaz bu iş. Bir ölür bin öldürürüz diyeceksin sayın bakan. Şimdiye kadar yüzlerce leşi serecektin. Bak bidaha oluyomu.
    Cevapla
  • Misafir Olmayan 40 dakika önce Şikayet Et
    DEM in komple dokunulmazlığı kaldırılsın hepsi içeri alınsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR