TBMM'de terör saldırısına kınama!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Meclis Başkanlığı tezkeresiyle TUSAŞ Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısı kınandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 18:56 GÜNCELLEME 24.10.2024 21:00 SİYASET
TBMM'de terör saldırısına kınama!
TBMM'de terör saldırısına kınama!

TBMM Genel Kurulu'nda TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin Meclis Başkanlığı tezkeresi kabul edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'un imzasını taşıyan tezkerede şu ifadelere yer verildi:

"23 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi tesislerine yönelik terör saldırısı, ülkemizin barışına ve huzuruna kasteden alçakça bir girişimdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Hiçbir güç ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Arkasında emperyalist güçlerin ve karanlık odakların olduğu terör saldırıları ülkemizin huzur ve istikrar ortamına zarar veremeyecektir. Bu saldırının esas amacı milli savunma sanayimiz ve tam bağımsız Türkiye istikametindeki kararlı yürüyüşümüzdür.

Saldırı sonrasında milletimizin gösterdiği metanet ve birlik duygusu, tarihten gelen millet olma bilincimizin simgelediği çelikten irade her türlü terörist girişimi boşa çıkaracak güçtedir. Burada milli iradenin tecelligâhı, demokrasimizin merkezi Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak terör örgütlerine ve tüm destekçilerine karşı mücadele etme kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Ortak duruşumuzu ilan eden bu tezkerenin kabulünü ve bu kararın Resmî Gazete’de yayımlanması hususunu Genel Kurulun tasviplerine arz ederim." 

KAYNAK : AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Mert 15 dakika önce Şikayet Et
    Her caddede yol kesip onlarca polisi ceza yazmakla görevlendirmek yerine 2-3 polisi böyle yerlerin güvenliğine vermek gerekir
    Cevapla
  • Misafir 28 dakika önce Şikayet Et
    Arkasında isterse uzaylılar olsun bu bizim güvenlik açığımızı normal gösteremez doğru düzgün koruma sağlayın bu tür tesislere.Ağır silahlarla sihalarla zırhlı araçlar hatta hava savunma sistemleriyle korunmalı.Bu tesisleri koruyamayacaksak nereyi koruyacaz.
    Cevapla
  • Misafir 32 dakika önce Şikayet Et
    it it İtrail
    Cevapla
  • Kemal 41 dakika önce Şikayet Et
    Herkes birşeyler söylüyor da lafla peynir gemisi yürümüyor..acil yaptırımlar gerek ..NATO bile uyutmaca ..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 saat önce Şikayet Et
    Fırat'ın doğusuna alalım Kabile Devleti ve İsrail nasıl duracak görelim çuvalı unutmadık daha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR