Özgür Özel, TUSAŞ'ta: Bizi yıldıramazsanız!

CHP Genel Başkanı Özel, TUSAŞ'ı ziyaret etti. Yerleşkeye yönelik terör saldırısına ilişkin Özel, "Bizi yıldıramazsanız!" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 16:56 GÜNCELLEME 25.10.2024 17:07 SİYASET
Özgür Özel, TUSAŞ'ta: Bizi yıldıramazsanız!
Özgür Özel, TUSAŞ'ta: Bizi yıldıramazsanız!

SON DAKİKA HABERİ: CHP Genel Başkanı Özel, TUSAŞ'ı ziyaret etti. TUSAŞ çıkışında konuşan Özel'in açıklamaları şöyle:

Öncelikle cenazelerine katıldığımız şehitlere rahmet diliyorum. Yaralıların durumunu takip ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz kurum Türkiye’nin gözbebeği bir kurum. Bu konu önümüzdeki günlerde tartışılacak. 17 bin kişinin çalıştığı bir kurum bu.

Bir kusur varsa, hepimizi koruyan, sınırımızı, askerimizi koruyan bu insanları koruyamadıysak hepimizin bir özeleştiri yapması lazım. Hem Meclis eliyle araştırılacak ve üzerinde çok konuşulacak hususlar var. Bazı görüntülerin bizimle paylaşılmasını kıymetli buluyoruz. Ben KAAN uçtuğunda ilk tebrik edenlerden bir tanesiydim.

Geçen sene 1 milyar dolar gelir kazandıran bir yer burası. Yıpratmak yerine varsa eksiklikleri ortadan kaldırmak gerekiyor. Bu tip kurumların silahlı kuvvetler ya da polis tarafından korunması gerekiyor. Bu kurum tek bir kampüs içindeki en büyük savunma sanayi. Bu konuda İçişleri Bakanlığı’nın ve Milli Savunma Bakanlığı’nın kendi değerlendirmelerini yapacağını düşünüyorum.

"BU HEDEF BOŞUNA SEÇİLMEDİ"

Bizi yıldıramazsanız. Saldırı tüm yönüyle araştırılacak. Bu hedef boşuna seçilmedi. Bu tip kurumların silahlı kuvvetler tarafından korunması gerekiyor. Tek bir kampüs içindeki en büyük savunma sanayisi kuruluşu. Bir eksiklik olduğu açık.

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Erkan 7 dakika önce Şikayet Et
    Helal olsun Muhalefet böyle olur yapıcı birleştirici
    Cevapla
  • Hakan 1 saat önce Şikayet Et
    Sizin milletvekiliniz değil mi iktidara gelince bu siha ve diğer savunma sanayi fabrikalarını kapatacağız diyen? Ayrıca ittifak ortağınız her fırsatta aynı şeyi söylüyor. Sizden şimdiye kadar bu sözlere herhangi bir tepki ya da yalanlama geldi mi? HAYIR
    Cevapla
  • kalender 2 saat önce Şikayet Et
    özgür bey senin ağzın baka gönlün başka selam verdiğin yerler bambaşka
    Cevapla
  • Atabeyi 2 saat önce Şikayet Et
    Bravo ozgur bey ben reisçiyim ama sizin bu durusunuzu takdir ettim..milli meselelerde her zaman ülkemizin menfaatlerini gözetmeliyiz bu nedenle muhalefet edilmez...
    Cevapla
  • sanayici 2 saat önce Şikayet Et
    Özel kuwetlerin koruma ve nobet taktigini uygulayin daha nizamiyeye varmadan 2 kamerali ve diafonlu ayrica araç taramali kamera sisteminden geçmek zorundasin asker ve ziyaretciye akilli tel yasak askerede askercell harici hatta yasak çok sıkı ve katı kurallar şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR