Erdoğan'ın saldırı yorumu <font color='#ff0000'>VİDEO</font>

Aldığı kara haber üzerine Türkmenistan gezisini yarıda keserek yurda dönme kararı alan Başkakan Erdoğan, hain saldırı için şunları söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2008 11:50 GÜNCELLEME 04.10.2008 11:50 SİYASET
Erdoğan'ın saldırı yorumu <font color='#ff0000'>VİDEO</font>
Erdoğan'ın saldırı yorumu VİDEO
Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Moğolistan ziyaretini iptal etti ve uçağı ile yurda dönüş için yola çıktı. Erdoğan dönüş öncesi yaptığı basın açıklamasında terörle mücadelenin belirli bir süresinin olmadığını söyledi.

Terörün, "Nereden, ne zaman, nasıl, kimi nasıl vuracağı belli olmayan bir fenomen" olduğunu belirten Erdoğan, önümüzdeki hafta dar kapsamda toplanacak olan "Terörlü Mücadele Yüksek Kurulunu"nun saldırıdan dolayı daha önce toplanacağını açıkladı.

"KARARLILIĞIMIZ DEVAM EDECEK"
Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti: ''Bayramın sevinciyle konuşmama başlayamıyorum'' diyen Erdoğan, şunları kaydetti: ''Ülkemizden terörle ilgili olarak geçen Mayısta yaşadığımız bir olayı aynı bölgede yine yaşadık. 15 şehidimiz var. Bu arada 2 uzman çavuşumuz kayıp durumda. 20 de yaralımız var. 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini haberini Genelkurmay Başkanımızdan aldım. Şu anda bu seyahatteki adımımızı ve heyecanımızı farklı bir şekilde olumsuz anlamda etkiledi. Bizler programımızı ister istemez gözden geçirmek durumunda kaldık. Arkadaşlarımız bir grubu Moğolistan'a devam edecek, ben ise bir grup arkadaşımla Türkiye'ye dönmek durumundayım. Dönüp bu konu üzerindeki çalışmalarımız gözden geçireceğiz. Terörle mücadele, uzun süreli bir mücadele, belirli bir süreci, süresi yok. Nereden, ne zaman, nasıl, kimi nasıl vuracağı belli olmayan bir fenomen. Bu konu üzerindeki bütün hassasiyeti güvenlik güçlerimizin gösterdiği gibi siyaset olarak aynı şekilde bir kararlılığın içerisinde olmamız rağmen ne yazık ki bu tür tablolarla karşı karşıya kalıyoruz. Mücadelemiz aynı kararlılıkla artarak devam edecektir. Bunun farklı yöntemleri neler olacaktır, bunları görüşüyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde Terörlü Mücadele Yüksek Kurulunu daha dar bir çerçevede toplayıp bu konuları görüşme kararını da almıştık. Bu olay bizim biran önce tekrar toplanmamız gerekliliğini ortaya koydu. Onun için biraz sonra Türkiye'ye dönmek durumundayım, döneceğim.'

Haber 7
 
YORUMLAR 80 TÜMÜ
  • gökhan kömürcü 15 yıl önce Şikayet Et
    kabullenemiyorum desene. sizin konuşmaya hakkınız yok
    Cevapla
  • doğrucu davut 15 yıl önce Şikayet Et
    KURT OLMADAN SIRTLAN OLANLAR.... hazımsızlık çok kötü birşey,10 şişe maden suyu bile bazen fayda etmez.kendi ellerinizle ihtiyar,yaşlı bir adama başbakanlık koltuğunu verdiniz.ülkemizi tüm dünyaya madara ettiniz ve hala konuşuyorsunuz.imralı canisinin dosyasını,idam cezası kaldırılana kadar sümenaltı ettiniz.kendi ellerinizle idamı kaldırıp,bu milletin ahını aldınız ve o cani şu anda sizin yüzünüzden besiye çekiliyor.öldürülen her şehidin ve ailelerinin sizlerin üzerinde ahı var.işte bu ah yüzünden size asla iktidar yok,bunu iyi bilesiniz.
    Cevapla
  • serkan emir 15 yıl önce Şikayet Et
    artniyetin babası. ya arkadaşlar hakkında konuştuğunuz adam en başta bir başbakan.ve üst düzey yönetici siyasetçi vs. sayın kelimesini içten gelerek söylediğine gerçekten inanıosanız sizlere yazık.görmüousunuz kılıçdaroğluyla fırat birbirlerine ne hakaret ediolar ama illaki sayın diolar.başbakanda o röportajda dil sürtüşmesi sebebiyle sayın demiştir.bu kadar artniyetli olmayın.yazık gerçekten çok yazık..
    Cevapla
  • osmanlı aşığı 15 yıl önce Şikayet Et
    YORUMA GEL(ME). halil sarıaslan kardeşimin yorumlarına tamamen katılıyorum.terör bu ülkede her zaman vardı ve olmaya da devam edecek gibi gözüküyor.dediği gibi başbakan tatile değil,resmi bir ziyarete gitmişti ve olayı duyar duymaz geldi ve hatta terör zirvesi toplantısına da yetişti.insanlar yerine göre kendi ailesini yönetmekte zorlanıyor,70 milyon insanı yönetmek kolay olmasa gerek.başbakanın cani başına kasten sayın demeyeceğini aklı başında olan tüm türk insanı biliyor ama bir tek asamayıp da besleyen ipçiler bilmiyor
    Cevapla
  • doğrucu davut 15 yıl önce Şikayet Et
    EDİTÖR KARDEŞİM.. 3 ADET YORUM GÖNDERDİM,TAMAMINI YAYINLAMADINIZ.KÜFÜR YOK,HAKARET YOK...GAYET TEMİZ YORUMLAR.GECENİN BU SAATİNDE,BİLGİSAYAR EKRANININ ELEKTROMANYETİK DALGASINA MARUZ KALMAKTAN ŞU ANDA KAFAM ZONKLUYOR.AM -7 AİLESİNİ AİLEMİZ GÖRÜYORUZ.SAYGILAR....... Editörün notu; yorum için kurallarda büyük harflerle yazılan yorumlar onaylanmaz diye bir uyarı vardı unuttunuz sanırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR