Atamalar Resmi Gazete'de: Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı kaldırıldı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı kaldırıldı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği oluşturuldu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 28.12.2024 00:38 GÜNCELLEME 28.12.2024 01:26 SİYASET
Atamalar Resmi Gazete'de: Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı kaldırıldı
Atamalar Resmi Gazete'de: Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı kaldırıldı

SON DAKİKA: Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı kaldırıldı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği oluşturuldu.

ATAMALAR RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Adalet Bakanlığında açık bulunan Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Oğuzhan Yaşar; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe, Müfettiş Yardımcısı İsmail Oğuz atandı.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Bülent Tosun görevden alındı, yerine Murat Ünal atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müfettişleri Mehmet Kaya ve Hüseyin Öztürk görevden alındı. Hazine ve Maliye Bakanlığı; Vergi Başmüfettişliğine İrfan Samsama, Vergi Müfettişliğine Eyyüp Baykara atandı. Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliğine Mehmet Kaya atandı.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Adem Sezer, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Koç, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdullah Karaboyacı atandı. 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin şu an en gereksiz işi, şehir ve ilçe merkezlerinde bulunan muhtarlıklar, kesinlikle bunların kaldırılması lazım. Köylerde muhtarlıklar lazım, ama merkezlerde bulunan muhtarlar ne iş yapar Allah aşkına, tamamen devletimize yükten başka bir şey değil. Ayrıca gereksiz olan birimlerinde kaldırılıp, ihtiyaç duyulan birimleri aktarılması elzemdir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarlıkta çok saçma bir olulum üstelik bunhn için çatılıyorlar muhtarlığıda kaldırın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle