İYİ Parti'den istifa etmişti, bugün yeni partisine katılacak!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Konya Milletvekili Ünal Karaman'ın yeni partisi belli oldu. Karaman'ın bugün AK Parti'ye resmen katılacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2025 09:56 GÜNCELLEME 29.01.2025 10:51 SİYASET
İYİ Parti'den istifa etmişti, bugün yeni partisine katılacak!
İYİ Parti'den istifa etmişti, bugün yeni partisine katılacak!

Konya Milletvekili Ünal Karaman, 20 Ocak Pazartesi günü İYİ Parti'den istifa etmişti.

X hesabından yaptığı açıklamada "Varlığını, desteğini ve duasını her daim yanımda hissettiğim sevenlerim, bu çetin yolda en büyük güç kaynağım oldu. Onların sevgisi, teveccühü ve güveni, Türk milletinin yüce menfaatlerini koruma ülkümü her zaman pekiştirdi." diyen Karaman, "Bu kutsal sorumluluğun bilinciyle, yaptığım değerlendirmeler sonucunda, İYİ Parti üyeliğinden ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Bu karar, milletime daha iyi hizmet etme irademin bir gereğidir." ifadelerini kullanmıştı.

İstifa kararının ardından Ünal Karaman'ın hangi partiye katılacağı merak konusu olmuştu.

KÜRŞAD ZORLU DA AK PARTİ'YE KATILMIŞTI

Öte yandan, Ünal Karaman gibi bir süre önce İyi Parti'den istifa eden Kürşad Zorlu da 21 Ocak'ta AK Parti'ye katılmıştı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Yavuz'un torunu 3 hafta önce Şikayet Et
    Dağ keçisini vurmasaydın iyi olacaktı
    Cevapla
  • Y.A 3 hafta önce Şikayet Et
    kendini ezdirmeden doğru karar verseydin,..
    Cevapla
  • CCC 3 hafta önce Şikayet Et
    6'lı masa figüranları hepsi projedir.
    Cevapla
  • baha 3 hafta önce Şikayet Et
    helal olsundogru yolu bulmuş hayırlı olsun
    Cevapla
  • Yusuf Görele 3 hafta önce Şikayet Et
    MHP ye neden dönmüyor
    Cevapla
  • Ruhkalp 3 hafta önce Şikayet Et
    Akasya ağacı güzel bir ağaçtır. Kalitelidir tohumları etrafını seslendiriyor. Yoketmez zenginleştirir mhp de aynen akasya benzer mhp =bbp iyiparti hatta akp nin bile kaynağıdır.
    Cevapla
  • Sancar 3 hafta önce Şikayet Et
    Mhp almıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR