Özel'e yine terk edilmiş sendromu yükleniyor: İngiliz Starmer CHP'nin kapısını çalmayacak
CHP lideri Özgür Özel’in 'bizi terk ettiler' diye sitem ettiği İngiliz Başbakan Starmer’in Ankara ziyaretinde Özel’le görüşmeyeceği belirtildi.
ABONE OL
-
HABER7
İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine bugün Ankara’da olacak. Görüşmede Eurofighter savaş uçağı tedarik süreci masaya yatırılacak. Görüşmede ayrıca Rusya Ukrayna savaşı ve Gazze’nin yeniden imarı ele alınacak.
Görüşmenin ardından uzun süredir devam eden 40 Eurofighter savaş uçağı alım sürecine ilişkin anlaşmanın imzalanması planlanıyor. Katar ve Umman hava kuvvetlerine ait Eurofighter savaş uçaklarının Türkiye’ye satışının yanı sıra, Kraliyet Hava Kuvvetleri için üretim bandında olan yeni nesil Eurofighter’lar da fabrikadan çıkınca Türkiye’ye gönderilecek.
CHP’YE GİTMEYECEK
Böylesine önemli temaslar için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ziyareti planlanan İngiliz Başbakan Starmer’in muhalefete zaman ayırmaması bekleniyor.
Edinilen bilgilere göre İngiltere Başbakanı Starmer, Ankara ziyareti sırasında CHP lideri Özgür Özel ile bir araya gelmeyecek.
CHP’li Özel’in ikili görüşme için kulis faaliyeti yürüttüğü öğrenilen Starmer’in ajandasında CHP’ye yer ayrılmadığı belirtiliyor.

'TERK EDİLMİŞLİK HİSSEDİYORUZ'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, BBC’ye verdiği röportajda İngiltere'ye sitem etmişti. Özel, İngiliz yayın kuruluşuna yaptığı açıklamada CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara karşı İşçi Partisi’nden destek beklediklerini ancak sessizlikle karşılaştıklarını belirtti. İngilizleri “dostluk ilkelerine uymamakla” itham eden Özel, “Terk edilmişlik hissediyoruz. İmamoğlu’nu hapse koyuyorlar ve İngiltere buna ses çıkarmıyor. Bu nasıl dostluk? Çok kırgınız” demişti.
CHP lideri Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal toplantısında da İngilizlere sitem ederek, "İngiltere’nin menfaatini Erdoğan’da görmek doğru bir şey değil.” demişti.
-
Ceco 1 ay önce Şikayet EtAdam yerine koymamışlarBeğen Toplam 2 beğeni
-
KÜSKÜNLER KULÜBÜ 1 ay önce Şikayet Etİngiltere başbakanı starmer TÜRKİYE YE GELİŞİNDE özgür ile görüşme niyetinin programlarında olmadığı anlaşılması üzerine özgür abi çok bozulmuş ve kendilerini terk edildiği hissine kapılmış ve küşmüş diyorlar !Beğen Toplam 4 beğeni
-
MSELİM 1 ay önce Şikayet Etbu hainler ülkenin durumundan o kadar gafil ki ülkesinin devleştiğini ağa babalarının türkiyeye muhtaç olduklarını göremiyor hala altmışlı yetmişli yıllarda olduklarını sanıyorlarBeğen Toplam 8 beğeni
-
MSELİM 1 ay önce Şikayet Etbu adamın 1927 ye kadar köklerine inilmelli çünkü bunun yaptığını ancak ya kripto ermeni ya da kripto yahudi yaparBeğen Toplam 9 beğeni
-
BEN 1 ay önce Şikayet Etkasıt normal ermeni-yahudi değil kasıt kripto ermeni-yahudidirBeğen Toplam 8 beğeni
-
SEN 1 ay önce Şikayet EtSizin yaptığınızı da ırkçılar yapar. Nefret söylemi hatta bir yerden sonra TCK 216. madde kapsamına girer yorumunuz.Beğen Toplam 1 beğeni
-
İlhan Ak 1 ay önce Şikayet EtKavga çıkınca bazı çocuklar abisini çağırırBeğen Toplam 1 beğeni