Son dakika: Bahçeli'de son dakika açıklamaları! Barzani'ye 'bozkurt' mesajı...

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu 22. Dönem Sertifika Töreni'nde gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2025 14:15 GÜNCELLEME 06.12.2025 15:38 SİYASET
Son dakika: Bahçeli'de son dakika açıklamaları! Barzani'ye 'bozkurt' mesajı...
Son dakika: Bahçeli'de son dakika açıklamaları! Barzani'ye 'bozkurt' mesajı...

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

  • Bahçeli, "Yüzyılın yolsuzluğu olarak tanımladığımız İBB soygunluğu her tarafa sıçramıştır. Bu bir ahlak krizi değil midir?" ifadelerine yer verdi.
     
  • Terörsüz Türkiye mesajı da veren Bahçeli; "Son yüzyıl içinde yakaladığımız bugünkü tarihi fırsatı elimizden kaçıramayız, israf edemeyiz" dedi.
     
  • Bahçeli, Barzani'nin ofisinden kendisine yönelik yapılan skandal açıklamaya cevap olarak da "Cizre provokasyonu bizi yıldıramayacaktır. Bozkurtluğumuza gelince elbette bozkurtum öyle de göçüp gideceğim. Barış kuşunun ikinci kanadı inşallah takılacak ve uçuşunu herkes görecektir. İşbirliğinden yanayız." ifadelerini kullandı. 

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 22. dönemine katılan kardeşlerimi huzurlarınızda yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. Siyaset ve Liderlik Okulumuz, 780'e ulaşan öğrencilerimize kapılarını açmıştır.

İnsanın dini aklıdır, aklı olmayanın dini de yoktur. Aklın olmadığı yerde ahlak ve hürriyetin adaletinden bahsedilemez.

Akıllarını kullanmak yerine şablon ezberlere sığınanların bizleri anlamlarını ve hakkımızı teslim etmelerini beklemiyoruz. Kutlu hedeflerimizin peşinden adım adım ilerliyoruz. 

DİSTOPİK TOPLUM ÜZERİMİZE GELMİYOR MU?

Bugünkü batılı hayat, batılı olduğu kadar sosyal ve ekonomik tarzıyla büyük çapta tatminsizliklere yol açmaktadır. İnsan yiyip içen, bohem bir hayatta sürüklenen, yapay zekadan sosyal medyanın zehriyle bir nevi zombiye dönen, bir birini boğazlayan varlık haline gelmektedir.

Asıl felaket bu değil midir? İnsanların sefil, şiddet sever, manevi değerlerden uzak bir hayat sürdürdüğü distopik toplum üzerimize gelmiyor mu?

AHLAK KRİZİ DEĞİL MİDİR?

Türk futboluna ve hatta Türk sporuna gölge düşürenlerin neden olduğu ahlaki krizin üzerine kafa yormamız gerekli değil midir? İnsanların birbirlerini boğazlamaları ahlak krizi değil midir? Yalan, dolan, iftiradan medet umarak siyasi diyalogları tıkamak bir ahlaki kriz değil midir? Belediyelerin kasıp kavuran rüşvet iddiaları ahlak krizi değil midir? İBB soygunu, milli hafızaya mıh gibi yerleşen ahlak krizi değil midir?

Adaletin devreye girmesine saldırmak, yargı mensuplarımıza saldırmak hem adalet hem ahlak krizi değil midir? Yeni nesil çeteler, çocuk yaştaki çocukların sahaya sürülmesi, uyuşturucu yaşının düşmesi bir ahlak krizi değil midir? Büyükçekmece Adliyesi'ndeki emanetleri çalmak bir ahlak krizi değil midir? Çocuklarımızı suça ve suç işlemeye sürükleyen esas kaynakları ortadan kaldırmalıyız.

BARZANİ'NİN CİZRE ZİYARETİ AÇIKLAMASI

Bazı provakatif çıkışlara, siyonist-emperyalist telkinlere, abuk sabuk ifadelere, tahrik ortamını canlandırmaya dayalı küstah söylemlere rağmen Terörsüz Türkiye hedefinde aşama aşama kademe kademe sonuca doğru gidiyoruz.

Komisyon 4 Aralık'ta toplantısını yapmıştır. PKK’nın kurucu önderliğinin mesajları makul, müspet, muteber ve muhayyeldir. Bu mesajın hilafına, kamuoyuna maksatlı açıklamalar yapmanın, süreci çarpıtmanın hiçbir mana ve ehemmiyeti yoktur.

Cizre provokasyonu bizi yıldıramayacaktır. Bozkurtluğumuza gelince elbette bozkurtum öyle de göçüp gideceğim. Barış kuşunun ikinci kanadı inşallah takılacak ve uçuşunu herkes görecektir. İşbirliğinden yanayız.

"YAKALADIĞIMIZ TARİHİ FIRSATI ELİMİZDEN KAÇIRAMAYIZ"

Konuşma ile anlaşmayla sağduyu ile açığı aramakla değil kapatmakla uğraşmalıyız. Son yüzyıl içinde yakaladığımız tarihi fırsatı elimizden kaçıramayız. Kürt kardeşlerimizin alayını hasretle muhabbetle hürmetle kucaklıyoruz.

Tereddüt göstermeyiniz, zekaya sınır çekilmez. Hayal etmekten korkmayınız. Uyanık ve uzak görüşlü olmaktan vazgeçmeyiniz. Ülkenize, ülkünüze, ilkelerinize bağlı kalınız. 

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • mert 38 dakika önce Şikayet Et
    Arkanı dönmeye gelmiyor, Barzani abdye güveniyor. anlaşıldı.
    Cevapla
  • memose 39 dakika önce Şikayet Et
    Arkanı dönmeye gelmiyor, Barzani abdye güveniyor. anlaşıldı.
    Cevapla
  • Bir Akıncı 54 dakika önce Şikayet Et
    Allah cc yar ve yardımcınız olsun hak yolunda birlik ve beraberliğimizi daim etsin, müminler kardeştir, rabbimin emrine uyarak, tüm müslümanların, türk, kürt, arap ve diğer kavimler ayrım yapmadan kardeş olmamızı Allah cc nasip etsin. Bir ve beraber olursak cihan devleti olmamızı kimse engelleyemez.
    Cevapla
  • Mehmedim 1 saat önce Şikayet Et
    İşte devlet adamlığının gereği budur ve Sayın Devlet Bahçeli bunun önemli bir tezahürüdür. Emanetçi sözde muhalif partinin çakma başkanı gibi Türkiye’ye hasım, terör partisiyle hısım olmak. yabancı devlet yöneticilerine elimizden tutun diye yalvarmak, ülkemizin dış güvenliği için terör aparatlarıyla birlikte mecliste hayır demek, bırakın siyasetçiliği, utanç kaynağıdır.
    Cevapla
  • Bozok yaylası 1 saat önce Şikayet Et
    Demek ki en büyük problemlemimiz ahlâksızlık. Huzur İslam da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR