Özgür Özel'den adım adım tasfiye planı! İmamoğlu rötuşu!
CHP tarafından açılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi, parti içi güç gösterilerinin merkezine dönüştü. Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını arka plandan kaldırtan CHP lideri Özgür Özel, bu kez kapı isimliğine kendi adını da eklettirdi.
ABONE OL
CHP'de aylardır devam eden "Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" tartışmalarının gölgesinde yeni bir hamle daha gündeme oturdu.
CHP tarafından açılan Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nde, bu kez tutuklu eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kapı isimliği değiştirildi.

Ofisin ilk açıldığı dönemde, söz konusu isimlikte yalnızca "Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu" ibaresi yer alıyordu. Son yapılan değişikle İmamoğlu'nun isminin yanına "Genel Başkan Özgür Özel" yazısının da eklendiği görüldü.
RESMİNİ DE KALDIRTMIŞTI
Daha önce de ofisin tasarımında radikal kararlar almaktan çekinmeyen Özel, kürsünün arka planında yer alan İmamoğlu'nun fotoğrafını ve imzasını tamamen kaldırmış, yerine bambaşka bir görünümle Gazi Mustafa Kemal Atatürk portresini ve Türk bayrağını eklettirmişti.
Söz konusu değişikliklerin ardından kürsüde adeta cumhurbaşkanı adayı edasıyla uzun bir konuşma yapan Özel, partide yeni tartışmaların alevlenmesine de zemin hazırlamıştı.

PARTİ İÇİ BALANS AYARI
Parti içi muhalefet ise Özel'in ofisteki söz konusu değişimlerle "Tek otorite benim" mesajı vermeye çalıştığını, nihai hedefin ise kamuoyunu kendi adaylığına hazırlamak olduğunu savunuyor.
İddiaya göre Özgür Özel, İmamoğlu'nun adaylığını son ana kadar destekleyecek. Seçim takvimi açıklandıktan sonra ise aday çıkarmak zorunda olduklarını savunacak olan Özel, "Genel başkan doğal adaydır" anlayışıyla kendisini ön plana çıkaracak.
Muhalif kanadın bu bakış açısına göre Özel, aylardır düzenlediği mitingleri de bu hedef doğrultusunda gerçekleştiriliyor.
-
Adil 17 dakika önce Şikayet EtArtık hırsızlık doğal karsılanıyorsa ve takdir alıyorsa . özgür özelinde her şeyini evini arabasını katını yatını finasını...vsvs çalabilirsiniz anlamına mı geliyorBeğen
-
vedat 33 dakika önce Şikayet Etchp li proje erkem, hırsızlıkta tosuncuğu 200 e katladı. tosuncuk 45.000 yıl ceza aldığına göre HIRSIZ ERKEM 900.000 yıl ceza alırBeğen Toplam 5 beğeni
-
Müfteri savar 39 dakika önce Şikayet EtO da biliyor çıkamayacağını tabana oynuyorBeğen Toplam 5 beğeni
-
icabi 59 dakika önce Şikayet EtGene de saygıda kusur göstermemiş. İmamoğlu'nun levhası kendi levhasından bir tık daha büyük.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Adnan 1 saat önce Şikayet Etİmamoglunun. SORLA CUMUR BASKANİ YAPTİRACAK AMA KAFASİ CALİSMİYO OZGUR ADAMİN DİPLOMASİ YOK İLKOKUL DİPLAMASİYLA CUMURBASKANİ OLUNMAZ OZGURBEY EKREMİN İCERDEN CİKACAHİNİ SANİYO VALLAHİ HAYAL GORUYO NOKDABeğen Toplam 13 beğeni