AK Parti Konya'da üye sayısını 364 bine yükseltti
AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Yargıtay verilerine göre Konya'daki üye sayısının 37 bin 200 artışla 364 bin 687'ye yükseldiğini duyurdu.
ABONE OL
Özgökçen, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen yıl değerlendirme toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek, vatandaşlarla iç içe bir yıl geçirdiklerini söyledi.

VATANDAŞLA İÇ İÇE YILLAR
Mahalle başkanlarıyla düzenli temaslara büyük önem verdiklerini anlatan Özgökçen, muhtarlarla ve millete daha iyi hizmet sunmak için yoğun çalışma içinde olduklarını vurguladı. Vefanın kendileri için bir karakter meselesi olduğunun altını çizen Özgökçen, teşkilatın her kademesiyle birlik içinde olduklarını belirtti.

Özgökçen konuşmasında, AK Parti bayrağını dalgalandırmış, bu kutlu davaya gönül vermiş, alın teri ve yürekleriyle davaya hizmet etmiş ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla buluştuklarını ifade etti. Bu anlayışla düzenli aralıklarla gençlerle birlikte programlar icra ettiklerini belirten Özgökçen, geçen hafta yapılan gençlik zirvesinde gençlerle bir arada olduklarını, esnaf ve sanatkarların da bu süreçte ihmal edilmediğini dile getirdi.

TÜRKİYE GENELİNDE REKOR ARTIŞ
Bir yıllık süreçte il ve ilçe tanışma toplantılarında sorunların çözümüne yönelik büyük bir irade ortaya konulduğunu anlatan Özgökçen, şunları kaydetti:
"Türkiye'de AK Parti'mizin üyesi sayısı 2 Ocak 2026'da Yargıtay Başkanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, 664 bin 568 artarak, 11 milyon 543 bin 301'e ulaşmıştır. Bu artış da Türkiye siyasi tarihinde güçlü bir toplumsal karşılığı ve sahaya dayalı siyaset anlayışının somut bir göstergesi olmuştur. Konya'mızda da teşkilat olarak sahada yürüttüğümüz çalışmalarla üye sayımız 37 bin 200 artarak 364 bin 687'ye ulaşmıştır. İnşallah bundan sonra da durmayacak, bu dev ailemizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de teşkilat olarak kapı kapı gezerek, liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK Parti'mizin eserlerini, hizmetlerini anlatmaya devam edeceğiz. Özellikle sadece seçim odaklı değil, her zaman sahada olacağız. Milletimizin her anında yanında olmaya gayret göstereceğiz."