DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Özgür Özel, Şara hükümetini hedef aldı
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Sivilleri katleden terör örgütü YPG’ye destek çıkan Özgür Özel, 'Endişeliyiz" dedi.
ABONE OL
Dünyanın gözü kulağı, Suriye'de yaşanan gelişmelere kilitlendi. Suriye hükümetinin düzenlediği başarılı operasyonlarla köşeye sıkışan terör örgütü YPG/SDG, Fırat'ın doğusuna çekildi. Dün PYD/YPG'nin ayağına giden DEM Parti heyeti bugün CHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Özgür Özel ile bir araya geldi.
TERÖR ÖRGÜTÜ YPG İLE BENZER SÖYLEMLER!
Suriye'de terör örgütünün sivilleri katletmesini görmezden gelen Özgür Özel, bölgede yaşananların 'endişe verici' olduğunu belirtti. Suriye'de yaşananlarla ilgili terör örgütünü değil hükümeti eleştirdi. Bir kez daha Suriye'deki Ahmed Şara hükümetini hedef seçen Özgür Özel, "Bu meseleye herkes dikkat etsin. IŞİD öyle herhangi bir siyasi unsur değildir. HTŞ'ye kravat giydirmekle, rejimin başına getirmekle dünyanın dört bir tarafında bu uğurda ölüp de cennete gideceğini düşünen, hepimizi düşman bilen, demokrasiyi düşman bilen, demokrasiyi düşman bilen, yani sandıktan nefret eden, demokrasiyi ‘Allah’a şirk koşmak’ olarak gören birtakım zihniyetteki kişilerin hareket alanı bulacakları bir rejim, bir düzen; düzen değildir ve orada kimseye huzur yoktur." dedi.
"SURİYE'NİN TAMAMINI TEMSİL ETMİYOR" DEMİŞTİ
Özgür Özel, geçtiğimiz hafta katıldığı bir canlı yayında geçiş hükûmeti tarafından resmen devlet başkanı olarak atanan Şara yönetimi için Suriye'nin tamamını temsil etmediğini ifade etmişti. Özel "Geçici yönetim Suriye'nin pek azını temsil eden bir yapı tarafından üstlenildi" demişti.
-
Ramazan 14 dakika önce Şikayet EtTamda kendini anlatmış ne bir eksik ne bir fazlaBeğen
-
Misafir 14 dakika önce Şikayet Etbir günde ülken için endişeli ol özgür efendiBeğen
-
Pütürgeli 20 dakika önce Şikayet Et2- görevlerini yerine getiriyorlar ..Devlet terör temsilcilerden ziyade Kürt kanaat önderleri ile hakkaniyetli bir işbirliği yapmalı vatandaşlarının kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmaya yönelik belgeler yapmalı Türkiye’nin başınabela 3 unsur vardır 3. Pekaka terör örgütü 2. Kriptolar 1. Şartlar henüz müsait olmadığı için yazmıyorum ..Allah c.c. Kadir Mısıroğluna rahmet eylesinBeğen
-
beyyu 20 dakika önce Şikayet EtChpkkBeğen Toplam 7 beğeni
-
Misafirü 21 dakika önce Şikayet EtBir esad yandaşı bir pkk yandaşı yazıklar bunlara pirim vermiş belki oy gelir diye!şara bütün dünyanın kabul ettiği lider ve bm de tüm ülkelere hitap ediyor ve ülkesini bm ve abd ve ab temsilcilere zyaret ediyor israil bile şaranın temsilcileri ile konuşuyor!ama bizdeki zllet namaz kılana düşmanBeğen Toplam 8 beğeni