Bakan Fidan'dan peş peşe görüşmeler

Bakan Fidan; İran, Mısır, AB, ABD, Katar, Suudi Arabistan ve Pakistan ile peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde, savaşı durdurmaya yönelik adımlar ele alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2026 16:03 GÜNCELLEME 22.03.2026 18:07 SİYASET
Bakan Fidan'dan peş peşe görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe görüşmeler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas ve ABD’li yetkililerle telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Görüşmelerde, savaşı durdurmaya yönelik adımlar ele alındı.

BAKAN FİDAN'DAN YENİ GÖRÜŞMELER

Bakan Fidan, son olarak Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ve Pakistanlı yetkililerle bugün telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Görüşmelerde, savaşı sona erdirmek üzere yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

KAYNAK : AA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    İngiltere ve AB , İran ile savaşa mesafeli durdular . Arabuluculukta başarılı olursak , AB , İran'a uyguladığı Ambargoları kaldırabilir , Barıştan Hayır görebilir . İran , Doğalgaz , LNG ve Petrolünü Türkiye üzerinden AB'ye ihraç eder . € Avro kazanır . Petrolünü ve Gazını $ Dolar , ₹ Rupi ve ¥ Yuan'a endekslemez .
    Cevapla
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Baş Hegemonik Amerika'dır , Yaveri ikinci Hegemonik ise AB dir . Esasen bağıl Hegemonyası var , Amerika kazanınca ona ortak oluyor . ABD kaybeder ise ; ondan uzaklaşıp yolunu ayırabilir . Biz makul düşünen AB ile Arabuluculuk Müzakeresi başlatalım .
    Cevapla
  • Deniz 1 ay önce Şikayet Et
    Rahmetlik Erbakan hoca demisti..bunlar iranla savasmak icin can atiyor
    Cevapla
  • Burak 1 ay önce Şikayet Et
    Gabar petrolünü satarak para kazanabiliriz bu bir fırsat Karadeniz gaz için gabar petrolu icin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ABD ve İsrail yenilmek üzere.... Türkiye'yi kullanarak bariş istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR