'Sancılı bir dönemden geçiyoruz' diyen Erdoğan'dan son dakika açıklamalar
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müslümanlar olarak zorlu ve sancılı bir dönemden geçiyoruz. Başımızı nereye çevirsek göz yaşları ile karşılaşıyoruz." açıklamasında bulundu.
ABONE OL
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Türkiye 11. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni”ne katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:
11. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Ödül merasiminde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanlığı Külliyemize, milletin evine hepiniz hoş geldiniz. Dünyanın farklı ülkelerinden programımızı teşrif eden tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin şahsında gönül coğrafyamızda ve yeryüzünün dört bir yanında kalbi bizimle atan, ülkemize ve milletimize aşkla, umutla, güvenle bakan tüm kardeşlerime buradan selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Bu muhteşem yarışmayı 11. kez düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığımıza teşekkürlerimizi iletiyorum.
Öncelikle yarışmaya katılan ve dereceye giren her bir kardeşimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Jüri üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.
"MEDENİ DÜNYA 3 MAYMUNU OYNUYOR"
Bu yollar anayolda birleşir tek bir yol olurlar. O yol Kuran yoludur, İslam'ın yoludur, o yol ki Allah yoludur. Asırlar boyunca kendini bu yola adamışlar rahmetle anıyorum.
Müslümanlar olarak zorlu ve sancılı dönemden geçiyoruz. Başımızı nereye çevirsek maalesef gözyaşlarıyla karşılaşıyoruz. Medeniyet denen dünyanın 3 maymunu oynadığı bu imtihan günlerinde kundaktaki bebekler savunmasız siviller vahşide katlediliyor. Yıllardır adaletten dem vuranların gerçek yüzlerini hep birlikte görüyoruz.
Bu imtihanı verebilmek için Kur'an a ve sünnete sımsıkı sarılmaktan başka yolumuz yoktur. Birbirimize güvenmekten destek olmaktan başka yolumuz yoktur. Yersiz ve zamansız tartışmaları bir kenara bırakmak zorundayız. Birbirinize düşmeyin, birbirinize sırt çevirmeyin, kin beslemeyin.

"SANCILI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ"
Kur'an ı Kerim'i okuyan öğrenen ve hıfs eden siz kıymetli kardeşlerimi bugün bir kez daha tebrik ediyorum. Müslümanlar olarak zorlu ve sancılı bir dönemden geçiyoruz. Başımızı nereye çevirsek göz yaşları ile karşılaşıyoruz. Kundaktaki bebekler vahşice katlediliyor.
Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.
-
Misafir 38 dakika önce Şikayet EtGeldik-gidyoruz ,Anadolunun ,anadolu insanının sancısız bir dönemimi oldu,,intizarlı topraklar.. Saltanat sürenler için değil tabiBeğen
-
Tarihçi 40 dakika önce Şikayet Et1999 depremi ile ateşlenen ve 2000 -- 2001 krizi nasıl bir temeli değişim getirdiyse 2010 başlayan küresel gerginlik kaos ve savaş sarmalı şuanki siyasi ekonomik sosyal iktidar merkezlerinin tasfiyesiyle sonuçlanacaktır tarih bugünleri 3 dünya savaşı yazarmı bilmem ama 2ci dünya savaşında sonunda bu tasfiye tarihimizde birkez daha yaşanmıştır herşeyin Allah hayırlısını asip etsin bizeBeğen
-
Emekli 40 dakika önce Şikayet EtValla emeklinin sancısı yok. Gıda sorunu var kira sorunu varBeğen
-
Hasan Dede 40 dakika önce Şikayet EtMüslümanlar petrol zengini müslimanlar ABD ye İngiltereye aktardıkları tirilyon dolarların yarısını Tğrk savunma sanayiye aktarsalar Türkiye süper güç olur orta doğunun hamisicolur kimse müslümanlara eziyet edemezBeğen
-
maraşlı 49 dakika önce Şikayet EtReis Milletin yetki verdiği iktidar sizsiniz özgür kim oluyorki böyle cevap veriyorsunuz.Beğen Toplam 2 beğeni
