CHP'de mutlak butlan kararı sonrası Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'na şok tepki

Gazeteci Uğur Dündar, mahkemenin CHP hakkında verdiği mutlak butlan kararının ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Dündar, adalet yürüyüşüne atıfta bulunarak koltuk sevdası vurgusu yaptı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.05.2026 18:50 GÜNCELLEME 21.05.2026 19:12 SİYASET
CHP'de mutlak butlan kararı sonrası Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'na şok tepki
CHP'de mutlak butlan kararı sonrası Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'na şok tepki

Mahkemenin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hakkında verdiği mutlak butlan kararının yankıları sürerken, Gazeteci Uğur Dündar'dan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert bir eleştiri geldi.

"BİRİSİ HER ŞEYİ BİR KOLTUĞU KAYBETMEMEK İÇİN YAPIYORMUŞ"

Alınan yargı kararının ardından konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Uğur Dündar, geçmiş yıllarda gerçekleştirilen adalet yürüyüşüne atıfta bulunarak, "Hak, hukuk ve adalet için yürüdüğümüzü, yağmur altında demokrasi uğruna ıslandığımızı sanıyorduk." dedi.

Sürece ve Kılıçdaroğlu'nun tutumuna yönelik tepkisini dile getiren Dündar çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Oysa birisi, her şeyi, bir koltuğu kaybetmemek için yapıyormuş!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 3
  • Şahin 21 dakika önce Şikayet Et
    Hadi lan ordan adamın koltuğunu hırsızlıkla arsızlıkla çaldınız şimdi hak adalet öylemi. Az çakal değilsiniz..... Fırıldak seni....
    Cevapla
  • bayram 26 dakika önce Şikayet Et
    ugur dündar herşeyini yitirdiği için nasıl olurda gündemde kalırım diye çırpınıyor.
    Cevapla
  • Hakan Haklı 38 dakika önce Şikayet Et
    Hak, hukuk, adalet gereği gasp edilen başkanlığına döndü Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ben CHP yi güvenli limana taşıyıp CHP yi temiz siyasetçilere bırakacağım diyor.
    Cevapla
  • Deniz 39 dakika önce Şikayet Et
    Adaleti savunsaydınız kanallarınızda hırsızları savunmazdınız uğur bey
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR