Kılıçdaroğlu'nun göreve başladıktan sonra ilk işi belli oldu! Bomba 'Özgür Özel' iddiası!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun göreve başlamasının ardından ilk iş olarak Özgür Özel'i Grup Başkanlığı'ndan azlettireceği iddia ediliyor.
- Kemal Kılıçdaroğlu, mahkeme kararı ile yeniden CHP Genel Başkanı olarak göreve gelmiş ve Özgür Özel, CHP TBMM Grup Başkanı olarak yeniden seçilmişti.
- Kılıçdaroğlu'nun 1 Haziran'dan itibaren parti çalışmalarına başlayacağı ve Özgür Özel'i Grup Başkanlığı'ndan azletmeyi planladığı öne sürülüyor.
CHP'de mahkemenin mutlak butlan kararının ardından kaos ortamı devam ediyor...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mahkeme kararı ile yeniden göreve gelmiş ve eski Genel Başkan Özgür Özel Grup Başkanlığı görevine geri gönderilmişti.
Mahkeme kararının ardında CHP'de kapalı toplantı yapılmıştı. Toplantıda CHP TBMM Grup Başkanı seçimi yapıldı. CHP’den yapılan yazılı açıklamada, "Özgür Özel, kapalı grup toplantısına katılan 96 milletvekilinin 95’inin oyu ile CHP TBMM Grup Başkanı olarak yeniden seçildi. 1 oy ise geçersiz sayıldı." denildi.
Kılıçdaroğlu'nun avukatı, görüşme sonrası bomba gelişmeyi duyurdu!
Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'ne gideceği tarih değişti!
Gazeteci Barış Yarkadaş, bir televizyon yayınında yaptığı açıklamada; Kemal Kılıçdaroğlu’nun kısa süre içinde parti çalışmalarına başlayacağını öne sürdü.
Kılıçdaroğlu'nun 1 Haziran’dan itibaren göreve başlayacağı kaydeden Yarkadaş, "İlk işi de Özgür Özel’i Grup Başkanlığı’ndan TBMM’de azlettirmek olacak. Çünkü böyle bir saçmalık olmaz.” dedi.

Özgür Özel’in TBMM’de grup başkanı olarak devam etmesinin mümkün olmadığını savunan Yarkadaş, “Siz, partinin bir genel başkanı varken bir eş genel başkan gibi ya da ikinci genel başkan gibi kendi kendinize programlar yapamazsınız. Genel başkanın makam odasını kullanamazsınız. Kendi kendinize il örgütlerine, ilçe örgütlerine talimat veremezsiniz” dedi.
Öte yandan, Özgür Özel’in Meclis’teki makam odasının tabelası da değiştirilmişti. Odanın girişine “Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı” yazısı asılmıştı.

-
Yorumbükücü 1 ay önce Şikayet EtBay kemal halkı koca bir yalana inandıracağuz diyenlerin siyasetini izlediğin günleri unutmadık. Senin siyasetin iftira ve yalan siyaseti.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Mammut 1 ay önce Şikayet EtBu yaz çok sıcak olacak;))Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ali 1 ay önce Şikayet EtDoğru diyor YarkadaşBeğen
-
KertenKeRRe____x____ 1 ay önce Şikayet EtKemal'in tabanda karşılığı yok. Bir zamanlar MAMUSSUZ SİYASET YAPACAĞIZ diyen KEMAL'in ARINMA VEVAHLAK NUTUKLARI atmadı çok komik.. ÖZGÜR ÖZEL'in de siyasi hayatı bitmiştir..Beğen Toplam 2 beğeni
-
Kılıçdaroğlu 1 ay önce Şikayet EtKılıçdaroğlu bu defa kazanacak bence iktidar olacak yeni cumhurbaşkanı olabilir.. ummadık taş baş yarar belli olmaz ...biz tedbirimizi alalım...Beğen