Gelecek Partisi kapandı! Vekiller hangi partiye katılacak? Sürpriz Davutoğlu iddiası
Gelecek Partisi kapanmasının ardından Ahmet Davutoğlu'nun ne yapacağı merak konusu oldu. Gazeteci Abdulkadir Selvi ve Sinan Burhan, Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi'ndeki vekiller hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, parti siyasetinden çekilme ve Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırma kararı aldıklarını bildirdi.
Davutoğlu’nun Gelecek Partisi ile aktif siyasete veda etmesinin ardından gözler partinin milletvekillerine çevrildi.
Gelecek Partisi feshedildi: Ahmet Davutoğlu siyaseti bıraktı!

ABDÜLKADİR SELVİ: ERDOĞAN ÇAĞIRIRSA AK PARTİ'YE KATILIR
Gazeteci Abdulkadir Selvi CNN Türk canlı yayınında Ahmet Davutoğlu hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.
Selvi, ''Eğer Cumhurbaşkanı 'Hadi baba ocağında' toplanalım. 14 Ağustos'ta, AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümünde katılın' derse katılır. Ama şu anda Davutoğlu'nun Ak Parti'ye gelmesini isteyenler var, gelmemesi için direnenler de var." ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİ HANGİ PARTİYE KATILACAK?
Gazeteci Sinan Burhan da Gelecek Partisi'nde yer alan vekiller hakkında konuşulanları paylaştı.
Gelecek Partisi milletvekillerinin siyasi geleceği büyük ölçüde netleştiğini belirten Burhan şu iddialarda bulundu;
Mustafa Bilici, AK Parti’ye katılıyor.
Sema Silkin Ün, Yeniden Refah Partisi’ne geçecek. Ak Parti sıcak baksa Ak Parti’ye geçer.
Selçuk Özdağ, İYİ Parti’ye geçecek bilgisi var. Mansur Yavaş ile görüşüp son kararını verir. Yeni Parti’den sürpriz teklif bekler.
Kani Torun ise öncelikle AK Parti’den gelecek teklifi bekliyor. Bu teklifin gelmemesi halinde DEM Parti’ye geçmesi bekleniyor.
-
Misafir 2 dakika önce Şikayet EtGelmesin hiçbiri.Beğen
-
Alper34 9 dakika önce Şikayet EtBirşeyler denediler olmadı. Ak partiye geçsinler, yakışan budur.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 12 dakika önce Şikayet EtGelmesin. Bir kere satan, bin defa daha satar. Hem kendi partisine hayrı olmayanın Ak Parti'ye ne katkısı olabilir kiBeğen
-
Rebelboy1903 13 dakika önce Şikayet EtAman Aman Aman Abi Bırak Düşman Başına Yeter Zaten İzmiri Kakalamaya Çalışıyorlar, Birde Ahmet Beyin Vekilleri OlmasınBeğen
-
frk 19 dakika önce Şikayet EtSerok Ahmet gelmesinBeğen