Mansur Yavaş'tan CHP'ye ikinci ret
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Genel Merkez'de yapılacak resepsiyona katılmayacağını bildirmişti. Yavaş'ın, Anıtkabir'de gerçekleştirilecek törene de katılmama kararı aldığı öğrenildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluş yıl dönümü nedeniyle CHP Genel Merkezi'nde düzenlenecek resepsiyona katılmama kararı almıştı.
Gözler Mansur Yavaş'a çevrilmişti! Merakla beklenen kararını verdi
YAVAŞ, ANITKABİR PROGRAMINA DA GİTMİYOR
CHP kurmayları Yavaş'ın en azından Anıtkabir'de yapılacak CHP programına katılması gerektiğini söyledi. Yavaş'ın, beklentilere rağmen bu sabah 09.15'de CHP'nin 103. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'de gerçekleştirilecek ziyarete ve saat 10.30'da CHP'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrine yapılacak ziyarete katılmayacağı öğrenildi.
YAVAŞ'TAN MESAJ
Öte yandan Mansur Yavaş, CHP'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Cumhuriyet Halk Partisi; kökleri Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan kurumsal yapısı, geleneği ve bir asrı aşan siyasi birikimiyle Türkiye'nin en köklü siyasi partisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde kurulan, Cumhuriyetin temel değerlerini ve çağdaş Türkiye idealini kuşaktan kuşağa taşıyan büyük bir siyasi mirasın temsilcisidir. Değişen dönemler, şartlar ve kadrolar boyunca kurumsal hafızasını koruyarak Türkiye'nin siyasal yaşamında önemli sorumluluklar üstlenmiş; Cumhuriyetimizin tarihine tanıklık etmekle kalmayıp bu tarihin şekillenmesinde de önemli bir yere sahip olmuştur. 103 yıllık bu köklü geleneğin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu büyük kurumsal mirasın oluşmasında ve bugünlere taşınmasında emeği bulunan herkesi de saygı ve minnetle anıyorum."
-
Aspirin 8 dakika önce Şikayet EtProǰe adamı devlet yönetemez basın cilayıp duruyorBeğen
-
musi 11 dakika önce Şikayet EtHiç bir vasfı olmıyan adamBeğen Toplam 4 beğeni
-
Piri fani 14 dakika önce Şikayet EtFasulye de bir nimettir... Eldeki malzeme bu, yapacak pek bir şey yok be kanka..Beğen
-
Ordulu 16 dakika önce Şikayet EtKeşke Ankara’ya da bir hizmet etseydin ya vallahi Ankara’ya da bir hizmetini görseydik ya hangi partiye geçersen geç o senin kendi tercihin de bir de Ankara’ya bir hizmet etseydinBeğen Toplam 2 beğeni
-
çelebi 16 dakika önce Şikayet EtÇokmu önemli biride peşinden koşuluyorBeğen