Bomba ittifak iddiası: Özgür Özel 4 partinin kapısını çaldı! Adını bile koydular
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in seçim öncesinde milliyetçi partilerle yeni bir ittifak kurmak istediği öne sürüldü. "Türkiye İttifakı" adıyla kurulacağı iddia edilen yeni oluşumda 4 partinin yer alabileceği iddia edildi.
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel için siyaset kulislerini hareketlendirecek yeni bir ittifak iddiası ortaya atıldı. Özel'in Millet İttifakı yerine "Türkiye İttifakı" adıyla yeni bir birliktelik oluşturmak istediği öne sürüldü.
MİLLET İTTİFAKI'NIN YERİNE TÜRKİYE İTTİFAKI İDDİASI
Seçim öncesinde muhalefet cephesinde yeni bir ittifak formülünün gündeme gelebileceği öne sürüldü. İddiaya göre Özgür Özel, geçmiş seçimlerde kullanılan Millet İttifakı adının yerine "Türkiye İttifakı" adıyla yeni bir siyasi birliktelik kurmak istiyor. Yeni ittifak formülünde ise özellikle kendisini milliyetçi çizgide konumlandıran partilerin yer alacağı ileri sürülüyor.

4 PARTİNİN ADI VERİLDİ
Ortaya atılan iddiada İYİ Parti, Zafer Partisi, Kutlu Parti ve Milli Yol Partisi isimleri öne çıktı. Türkiye Basın Federasyon Genel Başkanı Sinan Burhan, kendisini milliyetçi olarak tanımlayan partilerle görüştüğünü belirterek, Özgür Özel ile görüşme yapan bir genel başkandan edindiğini söylediği bilgiyi şöyle aktardı: "Sayın Özgür Özel, ‘Millet İttifakı'nı değiştirip ‘ Türkiye İttifakı kuracağız’ diyor. Bu minvalde milliyetçi partilerle Sayın Özgür Özel seçim öncesi bir Türkiye İttifakı kuracak' bilgisi var. Özellikle belirtiyorum: İYİ Parti, Zafer Partisi, Kutlu Parti, Milli Yol Partisi gibi partilerle bir Türkiye İttifakı kuracak."
-
Ers 1 gün önce Şikayet EtTopunuz GelinBeğen Toplam 4 beğeni
-
Tevfik 1 gün önce Şikayet EtDoymadilar millet vekili dagitmaya :)Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 gün önce Şikayet Etonlara ne vereceğin önemli gerisi teferruat sizde para çok belediyelerde bir kuruş bırakmadınız.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 gün önce Şikayet EtOna en güzel ZİLLET İTTİFAKI ismi yakışır. Türkiye nin adını kirletmeyinBeğen Toplam 6 beğeni
-
Hacı 1 gün önce Şikayet EtTraktör çiftçilere şehirde oturanlarada birer toog vaadi emekli dul maaşı öğretmenle aynı olsun bebeklere süt bez her ay çalismayanb ev hanimları sigorta maaş birde vekil maaslarını yarıya çek asgari ücreti 100 bin yap bu vaatler kazandırır seçimden sonra unuttum dersin olur biterBeğen Toplam 6 beğeni