Erdoğan'dan Özel'e sert tepki: Para kulelerinin hesabını verin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çerkezköy-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Açılış Töreni’nde muhalefete sert sözlerle yüklendi. Özgür Özel'e sert tepki gösteren Erdoğan, “Önce para kulelerin hesabını verin” dedi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 09.10.2026 15:47 GÜNCELLEME 09.10.2026 17:01 SİYASET
Erdoğan'dan Özel'e sert tepki: Para kulelerinin hesabını verin!
Erdoğan'dan Özel'e sert tepki: Para kulelerinin hesabını verin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çerkezköy-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Açılış Töreni’nde konuştu. Türkiye’nin yeni yüzyıla hazırlanması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Erdoğan, özgür Özel ve ekibini sert sözlerle eleştirdi.

“Biz hizmet üretiyoruz, laf değil” diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Siyasi parti değil iftira üretme merkezi, sanki dedikodu kazanı. Sadece dezenformasyon üretmenin peşindeler. FETÖ’cü alçaklardan öğrendikleri taktiklerle bize saldırıyorlar”

“BOĞAZLARINA KADAR YOLSUZLUĞA BATMIŞ DURUMDALAR”

Özel'e yönelik eleştirilerini sürdüren Erdoğan, yolsuzluk iddialarına değindi.

Erdoğan, “Kimse kusura bakmasın: Boğazlarına kadar yolsuzluğa batmış durumdalar. Bunun adı siyaset değil, bunun adı muhalefet değil, bunun adı kamu adına hesap sormak hiç değildir. Önce para kulelerin hesabını verin” dedi.

“MİLLETİN EMANETİNE EL UZATAN KARŞISINDA BİZİ BULUR”

Erdoğan, iktidar olarak “ilkesiz siyasete” prim vermeyeceklerini belirterek, “Kim milletin hakkına, hukukuna ve emanetine el uzatırsa karşısında bizi bulur” diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, medya ve siyaset üzerinden yapılan eleştirilere ilişkin de “Ne ekran tetikçilerinin ne de siyasetçi kılıklı müfterilerin haysiyet cellatlığı yapmasına, yargısız infaz yapmasına asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cemil Tugay ve İzmir paylaşımıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cemil Tugay ve İzmir paylaşımı

Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Misafir 46 dakika önce Şikayet Et
    İmamoğluyla yaptığınız yolsuzlukların hesabını daha veremediniz
    Cevapla
  • Misafir 49 dakika önce Şikayet Et
    Aboooo, bu acayip bir kapak chpye, şimdi yeni parti değil, yeni kapakkkkk.
    Cevapla
  • bursadan 51 dakika önce Şikayet Et
    REİSİM , hala bu yalan haber yasasını uygulamazsan, olacağı bu, meydan bunlara kalıyor...
    Cevapla
  • Ziyaretçi 58 dakika önce Şikayet Et
    anladık iktidarı sevmiyorsun da bari devlet düşmanlığı yapmayın
    Cevapla
  • mustafa 58 dakika önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım bunlarla muhatap olmaya değmez .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle