Kurtulmuş 'Saddam'ın askerleri'nde

Saadet Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gani Rüzgar Şavata'nın yönettiği ''Saddam'ın Askerleri'' filminin galasına, Numan Kurtulmuş da katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2009 00:52 GÜNCELLEME 24.02.2009 00:52 SİYASET
Kurtulmuş 'Saddam'ın askerleri'nde
Kurtulmuş 'Saddam'ın askerleri'nde

Beyoğlu Sinemajestic'teki galada konuşan Kurtulmuş, partisinin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Şavata'nın, Türk sinemasında hem oyuncu hem de yönetmen olarak isminden sıkça bahsettirdiğini söyledi.

Şavata'nın çok güzel bir yapıt ortaya çıkardığını ifade eden Kurtulmuş, ''İzlemeden önce, film hakkında basında çok şey okumuştum. Saddam Hüseyin döneminde Kuzey Irak'ta peşmerge köylerine yapılan baskınları, işkenceleri en çarpıcı görüntü ve diyaloglarla anlatan bir film olmuş. Umarım halkımız da beğenir'' diye konuştu.

Kurtulmuş, başarılı bir yönetmen ve oyuncu olan Şavata'nın Esenyurt'ta çok sevildiğini ve yerel seçimlerde kendisinden umutlu olduklarını belirterek, ''Sinemada gösterdiği başarıyı siyasette de göstereceğine inanıyoruz'' dedi.

Saadet Partisinin yerel seçimlerden yüzünün akıyla çıkacağını ifade eden Kurtulmuş, ''Partimiz yerel seçimlerde bu yıl büyük bir başarıya imza atacaktır'' şeklinde konuştu.

Yönetmen Gani Rüzgar Şavata da bu gecenin en mutlu gecesi olduğunu belirterek, ''Oyuncularımızla, izleyicilerimizde burada olmaktan son derece mutluyum. Kuzey Irak'ta yapılan işkenceleri, aşk ve acı arasındaki ince çizgiyi aktarmaya çalıştım. Umarım emeğimizin karşılığını seyircilerin ilgisiyle alırız'' diye konuştu. 

Galaya, filmin baş rol oyuncuları Tuğba Özay ve Yalçın Dümer ile Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 AA

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Cahit tarhan 15 yıl önce Şikayet Et
    SP Lİ KARDEŞLER ( emin bey kardeşim. Yazımdan anlaşılacağı gibi RP ye oy vermiş biriyim.Ama gerek SP den gerek MHP den diğerlerini zaten saymam.Nereden olursanız olun şu an güç ve destek olarak AKP de toplanılmalı.Ergenekon,Encümeni Daniş tezgahları bitene kadar .Ülkedeki sinsi oyunlar su yüzüne çıkana kadar yoksa sizde onlara hizmet edecekseniz sizler bilirsiniz .Bu milletin ve ülkenin makus talihi değişmelidir.Bu da ancak böyle olur.
    Cevapla
  • hergul 05 15 yıl önce Şikayet Et
    demogoji. işte bir demogoji daha yahu saddamı astılar hala filmini yapıyorlar hem saddamın yaptığının aynısını peşmergler bizim türkmen kardeşlerimize yapıyor üstelikte biz saddamın zulmünden kurtarım yardım yaptığımız halde bizede ihanet ediyorlar saddam demekki bu peşmergelere yaptığında haklıydı adam olmaz bu peşmerge çinganeleri hitler 1 saddam 2 bu ikiside yanlış anlaşıldılar
    Cevapla
  • darbelere dur de 15 yıl önce Şikayet Et
    elif çalışkan. sadakayla ilgili bir soru sormuşun o haberle ilgili ben yazmıştım tekrar edeyimde sende istifade eyle.devlet sadaka toplayıp dağıtabilir ve hanefilere göre zekatı devlet toplar dağıtır.devletden kasdım islam devleti daha geniş bilgi için bakınız fıkıh kitaplarına.hükümetin uygulamasıda sosyal devlet ilkesinin gereğidir!
    Cevapla
  • Emin Arslan 15 yıl önce Şikayet Et
    Cahit Tarhan'a. arkadaşım senin dik durmak dediğin partü grubunu bir arada tutamamak ve partinin yarısı ile yeni parti kurulmasımıdır? Çiller dik durmuşmuş. Nasıl olsa alıştınız dik durmanın amuda kalkmak olduğuna. Her amuda kalkanı dik durmuş sayıyorsunuz. Esnaf, çiftçiye diklendikleri kadar Çetelere, ihalecilere, rantçılara, % 10 culara diklensinler. Ha bu arada unutmadan sorayım. PO ( Aydın doğanın oluyor) borçlarını kuşa çeviren kimdi onuda bir yazsanda bizde öğrensek. Doğan grubu o zamanişinize geliyordu değil mi?
    Cevapla
  • alparslan bozkurt 15 yıl önce Şikayet Et
    ırak saddamın değerini bilemedi. eğer saddamı savunsaydılar şu anda bu halde olmayacaklardı.başa gelen çekilir,çekin bakalım hainler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR