CHP ve MHP ile hükümet kurma sözü!

Doğu Perinçek, Çetin Doğan, Tuncay Özkan gibi bağımsız adaylığını destekleyen Cumhuriyet Güçbirliği’nin Ankara adayı Ceyhan Mumcu, hedeflerindeki projeyi anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2011 15:33 GÜNCELLEME 20.05.2011 15:33 SİYASET
CHP ve MHP ile hükümet kurma sözü!
CHP ve MHP ile hükümet kurma sözü!

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tansel Çölaşan’ın girişimiyle kurulan ve Ergenekon ile Balyoz tutuklusu Doğu Perinçek, Çetin Doğan, Tuncay Özkan gibi bağımsız adaylığını destekleyen Cumhuriyet Güçbirliği’nin Ankara adayı  Ceyhan Mumcu, projeyi anlattı.

İşçi Partisi ve Yeni Parti’nin destek verdiğini belirten Mumcu, “CHP, MHP ve Demokrat Parti’de de ‘yönetici’ düzeyinde görev yapmış isimler bizi destekliyor. Güçbirliği hem CHP hem MHP’den oy alacaktır” dedi. Mumcu, seçim beyannamesinde “CHP ve MHP’nin kuracağı bir hükümette yer alma” taahhüdüne  yer verdiklerini söyledi.

Star

YORUMLAR 5
  • Eren Dumuş 13 yıl önce Şikayet Et
    uğur mumcu. cinayetini derin devletin işlediği efsanesine inanan akp nin ninnileriyle uyuyan halkımın artık SEHVENde olsa uykudan uyanması yakındır:)))
    Cevapla
  • şükrü ğüvenç 13 yıl önce Şikayet Et
    bu kafamı. bu kafalar sayesinde türkiye hala gelişmesini tamamlayamadı koalsyonların nekadar zarar verdiği belli olmadımı sisteme hala birede efendim temsil meselesi varmış hadiya bana türkiye lazım o bizi zaten temsil eder ama ğüçlü olursa onun için tek parti iktidar olmalı hatta seçim barajı yüzde on beşe çıkmalı
    Cevapla
  • metin erkaya 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazık. Rahmetli Uğur Mumcu yaşasaydı şöyle derdi; "Beni bir tek kardeşim anladı,o da yanlış anladı."
    Cevapla
  • maise 13 yıl önce Şikayet Et
    insan utanır biraz. yahu bu adam rahmetli uğur mumcunun abisi değil mi bu adam ? artık sağır sultan bile uğur mumcuyu derin devletin öldürdüğünü biliyor. adam da gitmiş utanmadan ergenekoncularla siyasete giriyor. kardeşiinin katilleriyle kolkola olmak moda mı oldu
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 13 yıl önce Şikayet Et
    Ne CHP nede MHP iktidar olacak koalisyona Hayır. Tek Parti oda AKP
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR