Bahçeli'ye Ankara'da coşkulu karşılama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara girişinde, destek sloganları atan partililerce karşılandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2011 23:45 GÜNCELLEME 21.05.2011 23:45 SİYASET
Bahçeli'ye Ankara'da coşkulu karşılama
Bahçeli'ye Ankara'da coşkulu karşılama

Bahçeli, Kayseri'de partisince düzenlenen mitingin ardından Ankara'ya döndü. Bahçeli'yi, Lalahan ilçesi yakınlarında toplanan çok sayıda partili karşıladı.

''Devletin başına devlet gelecek'', ''Başbakan Bahçeli'' sloganları atan partililer, Bahçeli'yi karşıladıktan sonra araçlarıyla konvoy oluşturdu. Partililer, daha sonra Bahçeli ile birlikte Ankara'ya giriş yaptı.

AA

YORUMLAR 4
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    Dun dundur bugun bugun. Dun bahceli artik istifa olmayacak - istifa etseler bile kabul etmeyecem - ne kadar namuzsuz ahlaksiz rezil varsa onlarla secim e girecem demisti - 6 ahlaksiz bugun istifa etti sirf rezillikleri aciklanmasin diye - bakalim bahceli dun dedigi sozleri yutacakmi - tukurdugunu yalayip bu ahlaksizlarin istifasini kabul edecekmi - yalarsa 12 haziranda bu millet tukuruk sagnagi olup yagacak bu rezilbasinin ustune artik onlarida yagmur yagiyor yarabbi sukur diye yalar yutar bu yuzsuz hergele
    Cevapla
  • tugay 13 yıl önce Şikayet Et
    bitap düşmüşler, oku... bahçeli efendiyi aynı grup 82 vilayet adım adım takip edip duruyor, yazık bu adamlara başka kimse yokmu aynı yüzler aynı bozukurtçuklar...
    Cevapla
  • Arif Uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    Demekki. Demekki MHP de bu olaylar normal karşılanıyor. Yapacak bişey yok.
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    eskiden. insanlarda haya duygusu vardı ahlak dışı işler yapanların yüzü kızarır bir süre topluma çıkmazlardı.şimdi en ahlaksız kim o alkışlanıyor,kahramanlaştırılıyor.bu hastalık sanat camiasından sonra medyaya sıçradı ordanda siyasete.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR