3 kaset daha var, Bahçeli biliyor

Eski DYP Milletvekili Tevfik Diker, bir internet sitesinde yayınlanan görüntülerle zor günler yaşayan MHP ile ilgili yeni kaset iddilarında bulundu, Bahçeli'yi adres gösterdi

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2011 12:27 GÜNCELLEME 22.05.2011 12:27 SİYASET
3 kaset daha var, Bahçeli biliyor
3 kaset daha var, Bahçeli biliyor

 Diker, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin partide kimlerin kasetinin bulunduğunu bildiğini öne sürdü.
Diker, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici’nin bir kadınla uygunsuz görüntülerinin partide adeta bir bomba etkisi yaptığını belirterek, “İlk kasetin yayınlandığı 27 Nisan’dan itibaren katıldığım her TV programında ve yazdığım her yazıda 'yeni kasetler varmış ve 8'i sırasıyla yayınlanacak' demiştim. Dediklerim bir bir çıktı. Keşke çıkmasaydı. Son yayınlanan kasetlerden sonra 'elde 3 kaset daha hazır bekliyor' demek için 8’den 5’i çıkarmak yeterlidir.” dedi.
MHP’de kimlerin kasetinin olduğunu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bildiğini öne süren Diker, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kasetleri MHP’lilerin büyük bir çoğunluğu da biliyor. Kasetlerle ilgili sorumluları ve suçluları okyanus ötesinde aramayın, İstanbul’a iyi bakın. Savcılık soruşturmasından elde edilen sonuçlardan sonra Devlet Bahçeli, okyanus ötesinden özür dilemek zorunda kalacak. Kasetlerle ilgili haber kaynaklarım bazı MHP’lilerdir. Hiçbir istihbarat organizasyonuyla ilgim yok, oralardan da bilgi almıyorum. Ülkemizde kaset çekme teknolojilerine sahip cihazları almak çok kolay. Bu imkana sahip olmak için bir İsrail gezisi yapmak yeter de artar bile.”

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    MHP TÜRK İSLAM SENTEZİNİ TERK ETMESEYDİ, İSTERSE 300 KASET DAHA OLSAYDI ÖNEMLİ BİLE OLMAZDI BENCE. Mhpnin çöküşü Türk İslam sentezini terk etmesiyle olmuştur.
    Cevapla
  • Kadim Kültür 13 yıl önce Şikayet Et
    Mezhep meselesi. Partinin en üstünde 10 adam pislik içinde yüzecek. birileri bu işlere teferruat diyecek ya bu nasıl bir mezheptir. ya o milletvekilleri hala sizin vekiliniz değilmi? nasıl bir mide anlamak mümkin değil.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu kasetleri açıklayanlara helal olsun!!...Halk bu Edepsizleremi oy verecek!!!!,Yazıklar olsun hepsine?... .
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Haydaaaa! 3 kaset dahamı var?..Yuh artık ne bu ya? bence MHP kapansın? MHP.yi ne hale getirdiler ..Başbuğun kemikleri sızlıyor!!!!.. .
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    Nicin Akp secim kazaniyor. Chp liler Mhp liler ne zaman dusunecek bu AKP niye habire secim kazanip duruyor - o zaman gorecekler Demirel in SSK genel Muduru yapip 8 yilda 5 milyar dolar yolsuzluk yapip SSK yi batiran bir Genel Mudur CHP nin basinda - Ahlaksizliklarini marifet sayan 9 rezil namuzsuz u 15 kisilik parti yonetimine sokacaka kadar zavalli bir 28 subat kuklasi Cem uzan hortumcusuna dur diyemeyen ve milletin milyarlarca dolarini caldiran Bahceli MHP nin basinda - DAHA NE BEKLIYORDUNUZKI - bu iki zavalliyi KADDAFI nin karsisina cikarin Kaddafi secimleri acik ara kazanir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR