Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun bitirecek belge sunacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, birkaç gün içerisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimyasını bozacak çok önemli bir belge açıklayacağını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2011 09:30 GÜNCELLEME 25.05.2011 09:30 SİYASET
Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun bitirecek belge sunacak!
Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun bitirecek belge sunacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yeni bir iddiayı birkaç gün içinde açıklayacağını duyurdu.

“BİRKAÇ GÜN İÇİNDE KİMYASINI BOZACAĞIM”

CNN TÜRK’e katılan Gökçek’in hedefinde Kılıçdaroğlu vardı. “Kılıçdaroğlu kendi yeteneğiyle değil, kasetle geldi” diyen Gökçek, Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü iken 500 kişiyi sınavsız işe yerleştirdiğini ve ÖSYM ile resmi bir yazışma bile yapılmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun “Sınava başvuran olmadı” sözlerinin de doğru olmadığını belirten Gökçek, hazırlanan raporlara göre 1600 kişinin başvuruda bulunduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu hakkında yeni bir belge açıklayacağını kaydeden Gökçek, “Birkaç gün içinde kimyasını bozacak belgeyi açıklayacağım” dedi.

Yeni Akit

YORUMLAR 3
  • AhmetYılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    bekliyorum. kimyadan anlamıyor hesap uzmanı ama sabırsızlak bekliyorum, yaşa gökçek
    Cevapla
  • Alican 13 yıl önce Şikayet Et
    kimyası varmıki..... gandinin kimyası varmıki.... bozulsun adamda ne fizik ne kimya ne matamatik var admcağızı tarumar ettiniz 12 hazirandan sonra adam beyde tarih de kalmayacak....
    Cevapla
  • robin 13 yıl önce Şikayet Et
    AHBE GÖKÇEK. cehapede böyle herşeye razı takım tutar gibi parti tutan seçmen varken gandi hakkında ne çıksa bunlarda değişen bişey olmaz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR