Erdoğan bu kez Tom olarak çizildi

Musa Kart'ın kedi tiplemesine açılan davanın ardından 'Tayyipler Âlemi' kapağı ile mahkemelik olan Penguen'den sonra, Leman Dergisi de Erdoğan'ı 'kedi Tom' olarak çizdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2005 13:09 GÜNCELLEME 01.04.2005 13:09 SİYASET
Erdoğan bu kez Tom olarak çizildi
Erdoğan bu kez Tom olarak çizildi

Leman dergisi son sayısında Erdoğan'ın ünlü çizgi film karakteri 'Kedi Tom' şeklinde betimlendiği karikatürü kapak yaptı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kedi şeklinde çizen karikatürist Musa Kart'ın mahkemece tazminata çarptırılmasını protesto etmek için, Erdoğan'ın fil, zürafa, maymun, deve, kurbağa, yılan, inek ve ördek şeklindeki karikatürlerini kapağına taşıyan ve hakkında 40 bin YTL'lik tazminat davası açılan Penguen dergisi de, son sayısında Erdoğan'ı 'kuyruklu' çizdi.

'Jerry'yi kovalıyor


 


Leman dergisinin dün piyasaya sürülen sayısında da, Erdoğan Jerry'yi kovalayan 'Kedi Tom' olarak çizildi. Kapakta 'Küçük büyük herkesin eğlenerek izlediği çizgi macera devam ediyor. Tom ile Jerry mahkemede...' ifadesi yer aldı. Karikatüristlerin elindeki kalemle koşan Jerry şeklinde çizildiği kapakta, 'Tom' olarak betimlenen Erdoğan da öfkeyle Jerry'yi kovalıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR