Sosyal medyayı sarsan intihar videosu
İstanbul’da Mehmet Pişkin isimli bir kişi, sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp kendini astı.
ABONE OL
İstanbul’da bir kişi, sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp kendini astı. Videoyu izleyip eve koşan yakınları gözyaşlarına boğulurken, videoda yer alan vasiyeti dikkat çekti.
Olay, sabah saatlerinde Nişantaşı Orhan Ersek Sokak 27 numaralı apartmanda yaşandı. Alınan bilgiye göre, yazılımcı olduğu öğrenilen Mehmet Pişkin, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden “İntihar Notu” adıyla bir video paylaştı. Videoyu izleyen yakınları ve arkadaşları büyük bir şok yaşadı. Eve koşan yakınları Mehmet Pişkin’in doğalgaz borusuna iple asılı halde buldu. Bunun üzerine polise haber verildi. Videoyu izleyen arkadaşları da Mehmet Pişkin’in evine koştu. Evin önünde toplanan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 5 saatlik incelemenin ardından cenaze evden çıkartılarak, Şişli Belediyesi’ne ait cenaze aracına taşındı. Bu sırada Pişkin’in annesi ve kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Cenaze daha sonra gözyaşları arasında Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İNTİHAR VİDEOSU PAYLAŞTI
Mehmet Pişkin, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda ise intihar nedenini ve vasiyetini anlattı. Pişkin, videoda, “Bu bir intihar notu. Bu sabah yaşam defterimi kapatıyorum. Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Bir aksilik çıkmaz umarım. Gördüğünüz üzere alkollü, ya da herhangi bir uyuşturucu madde etkisi altında değilim, gayet aklım başında. Konuyu serbest irademle, yeterince ve uzun süre değerlendirdiğimi düşünüyorum. Birçok arkadaşımla konuştum bu süreçte. Okudum, araştırdım, hatta doktora gittim. Ama sonunda bu kararı aldım. Çok uzun zamandır mutsuzum. İntihar benim için yeni bir şey değil. Elbette bardağı taşıran damlalar oluyor. Ama taşan bir bardakta birkaç damlayı sorumlu tutmak çok doğru gelmiyor bana. Son aylarda sürekli bu fikirle uyanıyorum. Hayatımın geri kalanına devam etmek için istek duymuyorum. Bu kısır döngüyü kıramadım” ifadelerine yer verdi.
İntihar için hamile olan bir arkadaşının doğum yapmasını beklediğini anlatan Mehmet Pişkin, videoda, sevdikleriyle vedalaşmak istediğini belirterek, “Çok güzel bir hayat yaşadım” dedi.
"GÖMÜLMEK İSTEMİYORUM"
Mehmet Pişkin, hazırladığı videoda vasiyetini de açıklayarak, şöyle dedi:
“Herhangi bir dini inancım yok. Gömülmek istemiyorum. Bir kadavra yapsınlar, bilimsel araştırmalara versinler bedenimi. Çocuklar iskeletimle oynasın. Olmadı balıklara atsınlar. Ama mezar istemiyorum.”
İntihar videosu Pişkin’in, “Hoşçakalın. Aşkla yaşayın. Çok güzel olsun hayatınız” sözleriyle son buldu.
-
Fatih Topçu 11 yıl önce Şikayet Etölmemiştir. Avrupa ülkelerine, bankalara birde bu adamın öldüğüne inanmıyorum. İnsanların psikolojisini düşürmek istiyorlar.Beğen
-
ahmet eren 11 yıl önce Şikayet EtAteizmin sonu. Bence bu çocuk ne kadar inanmıyorum desede, "öteki taraf gerçekten var mı?" sorusunun cevabı için yapmıştır onu. Meraktan çatlamış adam naapsın. Azcık bi iman olsa, daha farklı olabilirdiBeğen Toplam 1 beğeni
-
Adıdeğmez 11 yıl önce Şikayet EtYA ARKADAŞ BU NASIL BİR MANTIK BÖYLE. Adam Allaha inanmıyorum diyor birileri Allah rahmet eylesin diyor.Bu da yeni moda.Ahirzaman kendini müslüman sanan mantığı,mantıksızlığı.İmanın ne olduğunu,nasıl kazanıldığını,korunduğunu ve nasıl kaybedildiğini biraz araştırıp öğrenin lütfen.Çünkü iman en kıymetli şeydir.Biraz merak edip araştıralım.Beğen Toplam 12 beğeni
-
Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet EtNe yaptın be güzel abim . Bizim inancımıza göre büyük hata yaptın şeytana uydun ama Allah(cc) affeder inş. Rabbim kalanlarına sabır versin. Akrabaların arkadaşların bu videonu izleyip kahrolacak, yıllarca geçmeyecek depresyonlara girecek. Madem yanlışta olsa bir karar verdin, keşke bu videoyu çekmeseydin. Şimdi bir sürü yorumcu gelip sanki seni tanıyormuş gibi abuk sabuk yorumlar yapacak. Sosyal medyadan okuduğum kadarıyla kimseye zararı olmayan düzgün, kibar bir insanmışsın. İçkin, sigaran, inancın vs. seni bağlar. Ama dışarda o kadar hırsız uğrusuz kan emici kul hakkı nedir bilemeyn devleti soyan mileti asan kesen adam varken senin gibi birinin hayatına son vermesi toplumun kayıbıdır. Allah rahmet eylesin. Diyecek başka birşey yok malesef.Beğen Toplam 10 beğeni