Dilmen: Abartmıyorum! Barcelona'da oynar

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından maçıyorumladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2015 00:36 GÜNCELLEME 19.10.2015 00:56 Diğer Branşlar
Dilmen: Abartmıyorum! Barcelona'da oynar
Dilmen: Abartmıyorum! Barcelona'da oynar

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

Dilmen'in açıklamalarından önemli başlıklar söyle;

Kazanmak kolay değildi ama ikinci yarıdaki oyunla 5-1, 6-1 kazanabilirlerdi. İkinci yarıda Oğuzhan ile daha etkili oldular. Sosa, çok top kaybetti. Gökhan, çok verimsizdi ve çok top kaybetti. Gomez'i de yorgun gördüm. Türkiye'nin tartışmasız en istikrarlı oyuncusu Atiba. Yanında oynayan oyuncuyu şöhret yapar.

Atiba, emniyet sibobu gibi. "0" hatayla oynar mı bir oyuncu? Atiba, futbolun emrettiği gibi oynuyor. Yana oynaması gerekiyorsa öyle, öne oynaması gerekiyorsa öyle yapıyor. Bu iyi futbolcu demektir. Oyunu her iki yönüyle oynamasıyla ligin en çarpıcı ismi Atiba.

FORMAYI ALACAK

Beşiktaş'ın arkadaki oyuncuları düz ama kafaları hep maçta, hep rakipte. Quaresma'nın geldiği gün ile bugün arasında hem kilo farkı hem de coşku farkı var. Quaresma, bugünkü coşkusuyla Şenol Hoca'dan formayı alacak.

BARCELONA'DA BİLE OYNAR

 Oğuzhan, yetenekli ve skoru değiştirebilecek bir oyuncu. Golden önce pozisyon penaltı olabilir. Oğuzhan için abarttığımı düşünebilirler ama Oğuzhan bu Barcelona takımında oynar. Arsenal'de, Real Madrid'de oynar. Avrupa'nın en üst kulüplerinde oynar. Guardiola formayı versin, "Bu nereden geldi" demezler. Oğuzhan'ın çok farklı meziyetleri var. Asla abartmıyorum. Dünya çapında bir oyuncu olur..

 

YORUMLAR 5
  • Yavuz yazici 8 yıl önce Şikayet Et
    Sacmalamis
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    adamsin dilmen
    Cevapla
  • Bana diyor. 8 yıl önce Şikayet Et
    Ama benim adım adım oğuzhan değil ki.
    Cevapla
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    60 dk da bitmese iyi de...
    Cevapla
  • Kavakoglu 54 8 yıl önce Şikayet Et
    Dilmen yorumculuk senin işin değil. ..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR