The Best of Thierry Henry / Video

Arsenal'den Barca'ya transfer olan Henry dünyanın gündeminde. Fransız krampon Arsenal'in herşeyiydi ama futbol onu İspanya'ya savurdu. İşte unutulmaz Henry golleri...

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2007 10:30 GÜNCELLEME 23.06.2007 10:30 SPOR
The Best of Thierry Henry /  Video
The Best of Thierry Henry / Video

Arsenal'den Barcelona'ya transfer olan Henry'nin geçmişi başarılarla dolu. Fransız krampon Arsenal'in herşeyiydi ama futbolun her geçen daha hızlı dönen çarkı onu İspanya'ya savurdu. İşte Henr'ynin golleri...











YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • sebahattin cebi 16 yıl önce Şikayet Et
    şşaşıırdım doğrusu . henrynın de yaptığı işmi yani fenerbahce dururken barcelonayamı gidilir....!ama doğruya yaşdan kayıp etti fenere gelmek ıcın 40ı devırmek gerek.
    Cevapla
  • Veysel ATAN 16 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu. Bence dünyanın en iyi futbolcusu Thierry Henry!! Adamın ayağına top o kadar iyi yakışıyor ki! Bir de Henry\'nin gol attıktan sonraki soğukkanlılığı çok hoşuma gidiyor. Benim İspanya\'daki favorim Real Madrid! Keşke Beyaz Şimşekler\'e gitseydi. :)
    Cevapla
  • seyit ahmet 16 yıl önce Şikayet Et
    henry. lincoln gölcü değil çok iyi oyun kurucu artık kabul edin lincoln gs de.henry e gelince kakadan sonra dünyanın en iyi oyuncusu ve en iyi forvetidir.Barcelonaya hayırlı olsun.inşallah fenerle şampiyonlar liğinde karşılaşırlar o zaman ne olduğunu öğrenirler.
    Cevapla
  • can arat 16 yıl önce Şikayet Et
    o bir dev. EDİTÖRÜN NOTU: Lütfen yorumlarınızda küçük harf kullanın. Selamlar
    Cevapla
  • Yazı Yorum 16 yıl önce Şikayet Et
    . Kimileri çalışarak bir yerlere gelirler.. Henry\'nin Allah vergisi bir yeteneği var. Bizlere de onun güzel gollerini alkışlamak kalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR