Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman? Karşılaşmayı şifresiz veren kanallar

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe Slovakya'nın takımı Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşıyor. Üst turu garantileyen ve ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Fenerbahçe bu maçta da sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. peki Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2018 22:16 GÜNCELLEME 13.12.2018 22:16 SPOR
Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman? Karşılaşmayı şifresiz veren kanallar
Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman? Karşılaşmayı şifresiz veren kanallar

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda Fenerbahçe,  Spartak Trnava ile Avrupadaki 228. maçına çıkıyor. 8 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, çıkmayı garantilediği grupta Spartak Trnava karşısında galibiyet şansı arayacak. İşte Fenerbahçe-Spartak Trnava maçının  detayları...

 

SPARTAK TRNAVA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Spartak Trnava takımına konuk olacak. Karşılaşma Stadion Antona Malatinskeho stadında 13 Aralık Perşembe günü saat 23.00'da ve beIN SPORTS HD 2 kanalından naklen yayınlanacak.

 

FENERBAHÇE’NİN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleci: Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Ersu

Defans: Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli

Orta saha: Mehmet Topal, Alper Potuk, Barış Alıcı, Jailson Marques Siqueira, Yassine Benzia, Aatıf Chahechouhe, Mathieu Valbuena, Oğuz Kağan Güçtekin, Eljif Elmas

Forvet: İslam Slimani, Michael Frey, Andre Ayew

AVRUPA'DA 228. KARŞILAŞMA

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe bu sezon D Grubu'nda 5 maça çıktı. 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Fenerbahçe sadece ilk maçta Dinamo Zagreb'e 4-1'lik skorla mağlup oldu.

Spartak Trnava ise bu sezon çıktığı 5 UEFA Avrupa Ligi maçında 1 kez kazandı, 1 kez berabere kaldı ve 3 kez de mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu altıncı ve son maçında bu akşam Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, uluslararası arenada 228. maçına çıkacak.

Avrupa kupalarında 44. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, daha önce oynadığı 227 karşılaşmada 83 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 96 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Bu maçlarda rakip filelere 282 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 334 gol gördü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR