Yeni Zelanda Rugby kaptanı Williams'tan "İslam" açıklaması!

Yeni Zelandalı Rugby oyuncusu Sonny Billy Williams Müslüman olmuştu. Dünyaca ünlü oyuncu İslam öncesindeki hayatına dair açıklamaları ve değişen hayatını BBC International'a anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2019 16:02 GÜNCELLEME 17.11.2019 16:02 SPOR
Yeni Zelanda Rugby kaptanı Williams'tan "İslam" açıklaması!
Yeni Zelanda Rugby kaptanı Williams'tan "İslam" açıklaması!

BBC'ye röportaj veren dünyaca ünlü Rugby oyuncusu Sonny Billy Williams, Fransız Toulon kulübünde oynarken İslam'ı kabul etmeden önceki hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Williams, "Bundan önceki hayatımda her şey vardı. Fakat bana ne verdi? Sadece kalbimde kocaman bir boşluk. Bu süreç birkaç yıl sürdü ama Allah'ı buldum, İslam'ı buldum. Kalbimdeki vahşiliği pozitifliğe çevirmeme izin verdi. Bir sporcu olarak başarılı olmamın sebebi budur." dedi.

Geçtiğimiz yıl Mekke'ye gittiğini açıklayan Williams, "Hayatım dipteydi. Müslüman olduktan sonra yaşadığım hayat bana cennet gibi geldi. Geçen yıl hacı oldum. Eşsiz bir deneyimdi... Mekke çok özel bir yer" açıklamalarında bulundu.

 

Williams, “Yeni Zelanda'daki en ünlü Müslümanlardan biri olmanın ve All Blacks için oynamanın benim görevim olduğunu biliyorum” dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • samses 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün müslümanlar adam gibi müslüman olsun tüm dünya müslüman olur zaten, insanlık bizim yüzümüzden İslamı tanıyamıyor ki, bulan da zorlaya zorlaya buluyor, yada tesadüf ile
    Cevapla
  • ibrahim Kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist ve Hristiyanlaştırma hızla devam eden dünyada , içimizde bizden olan dedelerin torunları agnostik ve deizim çıkmazında debelenlere inat, dünya doğru yolu küffarın içinden en meşhurundan , bir bir baharda açan papatyalar gibi boy veriyor bataklıkların dibinden.
    Cevapla
  • RABİA 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim ALLAH müslümanlığını mübarek ve daim etsin...senden ALLAH razı olsun inşaallah bizdende.
    Cevapla
  • Selma Akbalık 4 yıl önce Şikayet Et
    Pazar günü bağcılarda Otizimli ve engelliler için yapılan yürüyüş haberlerini görmek istiyoruz
    Cevapla
  • Naber 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah tüm gayrimüslimlere hidayet nasip etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR